Muratt11 Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 Merhabalar. Yeni bir telefon alındığında ilk önce sarj edilmeli mi? Veya ilk önce sarjı bitirip mi doldurulmalı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2020
Merhabalar. Yeni bir telefon alındığında ilk önce sarj edilmeli mi? Veya ilk önce sarjı bitirip mi doldurulmalı mıdır?
Jacksonstorm Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 256 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İ5 12400F 32GB RAM Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #2 Batarya kendine gelsin diye en az 2 saat şarjda tutun deniyor bildiğim kadarı ile. Artı 0 Eksi
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 10 Kasım 2020 #3 Bence tam olarak doldurulmalı. Diğer bilgilerin doğru dürüst bir kaynağı yok ve inanmıyorum. Bataryayı tam doldurup öyle bakmaya başlamışımdır hep. Batarya sağlık sorunu falan da olmadı. Artı 0 Eksi
Bence tam olarak doldurulmalı. Diğer bilgilerin doğru dürüst bir kaynağı yok ve inanmıyorum. Bataryayı tam doldurup öyle bakmaya başlamışımdır hep. Batarya sağlık sorunu falan da olmadı.
MehmetSengul Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 291 Çözümler 1 Yer C:\BurdaBiryerde Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Dev. 10 Kasım 2020 #4 İlk önce şarjı bitirilip tam şekilde şarj edilmeli benim bildiğim kadarıyla güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
KS KS Muratt11 Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #5 Jacksonstorm dedi: Batarya kendine gelsin diye en az 2 saat şarjda tutun deniyor bildiğim kadarı ile Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Jacksonstorm dedi: Batarya kendine gelsin diye en az 2 saat şarjda tutun deniyor bildiğim kadarı ile Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #6 Eskiden şarjını bitirip 1 gün şarjda bırakırdık fakat yeni telefonlarda öyle bir olay yok. İstediğin gibi kullan, ister şarja tak ister bitir tak. Artı 0 Eksi
Eskiden şarjını bitirip 1 gün şarjda bırakırdık fakat yeni telefonlarda öyle bir olay yok. İstediğin gibi kullan, ister şarja tak ister bitir tak.
KS KS Muratt11 Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #7 MehmetSengul dedi: İlk önce şarjı bitirilip tam şekilde şarj edilmeli benim bildiğim kadarıyla güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tugoli dedi: Eskiden şarjını bitirip 1 gün şarjda bırakırdık fakat yeni telefonlarda öyle bir olay yok. İstediğin gibi kullan, ister şarja tak ister bitir tak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
MehmetSengul dedi: İlk önce şarjı bitirilip tam şekilde şarj edilmeli benim bildiğim kadarıyla güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tugoli dedi: Eskiden şarjını bitirip 1 gün şarjda bırakırdık fakat yeni telefonlarda öyle bir olay yok. İstediğin gibi kullan, ister şarja tak ister bitir tak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler