Yeni alınan Twisted Minds 24 TM24FHD100IPS monitör 3 ölü pikselle kullanılabilir mi?

732017

Decipat
Arkadaşlar 2 gün önce monitör sipariş ettim. Link:

Bugün evime geldi. Kurdum monitörü ve ilk işim ölü piksel var mı yok mu diye kontrol etmekti. Baktım ve toplam 3 tane ölü piksel var. İade edecektim ancak müşteri hizmetlerini arayım belki yardım ederler dedim. Konuştuk biraz ve değişim yapabileceğini söyledi ancak çok karışıktı. Sonra dedi 6 ay garantin var istersen biraz kullan baktın olmuyor değişim yaparız dedi.

Sizde hemen şimdi değişim yapsam mı yoksa böyle mi kullansam? Ölü piksel artar mı veya azalır mı zamanla?

Arkadaşlar 2 gün önce monitör sipariş ettim. Link:

Bugün evime geldi. Kurdum monitörü ve ilk işim ölü piksel var mı yok mu diye kontrol etmekti. Baktım ve toplam 3 tane ölü piksel var. İade edecektim ancak müşteri hizmetlerini arayım belki yardım ederler dedim. Konuştuk biraz ve değişim yapabileceğini söyledi ancak çok karışıktı. Sonra dedi 6 ay garantin var istersen biraz kullan baktın olmuyor değişim yaparız dedi.

Sizde hemen şimdi değişim yapsam mı yoksa böyle mi kullansam? Ölü piksel artar mı veya azalır mı zamanla?

Hemen değişim yapın zamanla artacak hocam.

Kanka ölü piksel sayısında artış oldu mu veya düzeldi mi? Bende sipariş ettim kargoda. Memnun musun hocam aydınlatırsan sevinirim.

Kanka ölü piksel sayısında artış oldu mu veya düzeldi mi? Bende sipariş ettim kargoda. Memnun musun hocam aydınlatırsan sevinirim.
Şuan sıkıntı yok. Sevdim monitörü. Açıkçası GameBooster gibi markalardan çok çok daha iyi. Hoparlörü bile var ama ses kalitesi çok iyi değil. Olsun hiç yoktan iyidir. Onun haricinde ekrana crosshair ekleme var. Mesela CS2 de awp oynuyorsun cross yok bu monitörde cross ekleyebiliyorsun. Bu özelliği insanlar indirip kullanıyor ama 2.5k lık monitörde böyle özellik gelmesi bence çok iyi.

Ölü pixeller hala duruyor. Artma veya azalma olmadı. Tek sıkıntısı ölü pixeller. Onlar da olmasa 10/10 monitör.

Bide alınca bu konuya yazar mısın? Ölü pixel çıktı mı sende de merak ettim.

Şu an sıkıntı yok. Sevdim monitörü. Açıkçası Game booster gibi markalardan çok çok daha iyi. Hoparlörü bile var ama ses kalitesi çok iyi değil. Olsun hiç yoktan iyidir. Onun haricinde ekrana Crosshair ekleme var. Mesela CS2 de AWP oynuyorsun cross yok bu monitörde cross ekleyebiliyorsun. Bu özelliği insanlar indirip kullanıyor ama 2.5klık monitörde böyle özellik gelmesi bence çok iyi.

Ölü pixeller hala duruyor. Artma veya azalma olmadı. Tek sıkıntısı ölü pixeller. Onlar da olmasa 10/10 monitör.

Bir de alınca bu konuya yazar mısın? Ölü pixel çıktı mı sende de merak ettim.

Tamamdır kral eyvallah her şey için. Şu an kargoda yarın gelecekmiş haber ederim sana da. Benim de tek korkum ölü piksel çıkması. O fiyata olduğu kadar artık :)

Tamamdır kral eyvallah her şey için. Şu an kargoda yarın gelecekmiş haber ederim sana da. Benim de tek korkum ölü piksel çıkması. O fiyata olduğu kadar artık :)
Hocam 3-4 tane çıkarsa ve çok rahatsız etmiyorsa kullanılır bence. Ben 6 ay kullanıp eğer ölü pixel artarsa değişime göndereceğim. Ama şuan problem yok. Dikkatli bakmazsan belli olmuyor zaten.

Kral bende hiç ölü piksel çıkmadı haberin olsun şu anlık beğendim monitörü fiyatına göre iyi bence F/P. (sadece yükseklik ayarı yok sanırım alışamadım çok yukarıda duruyor monitör)

Kral bende hiç ölü piksel çıkmadı haberin olsun şu anlık beğendim monitörü fiyatına göre iyi bence F/P. (sadece yükseklik ayarı yok sanırım alışamadım çok yukarıda duruyor monitör)
Hocam o da olmasın bi zahmet. Bu fiyata hoparlörü falan var zaten. İyi gene ölü pixel çıkmamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı