Yeni alınmış touchpadi çalışmayan oksitlenmiş laptop iade alınır mı?

53mami

Yoctopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci yazılım da iyi biraz :)
Arkadaşlar, geçenlerde yeni laptop aldım ama driverları, her şeyi kurmama rağmen laptopun touchpadi/faresi çalışmadı. Servise götürüldü ve oksitlenmiş denildi. Şimdi bugün gün içinde iade alacaklar, kabul olur mu acaba? PC açınca Windows kurulum ekranı geliyor.

Arkadaşlar, geçenlerde yeni laptop aldım ama driverları, her şeyi kurmama rağmen laptopun touchpadi/faresi çalışmadı. Servise götürüldü ve oksitlenmiş denildi. Şimdi bugün gün içinde iade alacaklar, kabul olur mu acaba? PC açınca Windows kurulum ekranı geliyor.

Laptop FreeDOS bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:

Laptop FreeDOS bu arada.
Oksitlenme kolay oluşabilecek bir şey değil, muhtemelen nemden dolayı veya üretim esnasında bir şekilde ıslandı ve zamanla oksitlenmeye sebep oldu. Siparişlerinizde ilk 6 ayda oluşan tüm sorunlarda bu sorun satılırken var olduğu kabul edilir ve size değişim/iade hakkı sunar. Bana kalırsa tavsiyem iadeyi kabul etmeyerek değişime ısrar etmeniz olurdu. Bu talebinizi geri yerine getirmekle yükümlüler..

Oksitlenme kolay oluşabilecek bir şey değil, muhtemelen nemden dolayı veya üretim esnasında bir şekilde ıslandı ve zamanla oksitlenmeye sebep oldu. Siparişlerinizde ilk 6 ayda oluşan tüm sorunlarda bu sorun satılırken var olduğu kabul edilir ve size değişim/iade hakkı sunar. Bana kalırsa tavsiyem iadeyi kabul etmeyerek değişime ısrar etmeniz olurdu. Bu talebinizi geri yerine getirmekle yükümlüler.

Son laptopu aldım aynısı stokta kalmamış mecbur iade edeceğim ama şeyden korkuyorum laptop FreeDOS gelmişti Windows'lu gidecek bir sıkıntı çıkarmazlar inşallah.

Son laptopu aldım aynısı stokta kalmamış mecbur iade edeceğim ama şeyden korkuyorum laptop FreeDOS gelmişti Windows'lu gidecek bir sıkıntı çıkarmazlar inşallah.
Aynısı stoklarda olmaz ise başka laptop satışları devam ettiği sürece en yakın bir üzerini ücretsiz vermek zorunda kalırlar. Arada 1000 TL veya 10000 TL fark olmasının hiçbir önemi olmuyor. Tabii ki uğraşmak da istemeyeblirsiniz, ancak uğraşırsanız kesinlikle fırsata çevrilebilecek ve ücretsiz bir şekilde daha pahallı bir laptop ile değişim yaptırabileceğiniz bir durum. Ayrıca ilk 6 ayda olan kusurlarda cihazı kullanmış olmanızın hiçbir önemi yok.

Aynısı stoklarda olmaz ise başka laptop satışları devam ettiği sürece en yakın bir üzerini ücretsiz vermek zorunda kalırlar. Arada 1000 TL veya 10000 TL fark olmasının hiçbir önemi olmuyor. Tabii ki uğraşmak da istemeyeblirsiniz, ancak uğraşırsanız kesinlikle fırsata çevrilebilecek ve ücretsiz bir şekilde daha pahallı bir laptop ile değişim yaptırabileceğiniz bir durum. Ayrıca ilk 6 ayda olan kusurlarda cihazı kullanmış olmanızın hiçbir önemi yok.
Teşekkürler uğraşacağım 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı