Fredd

Femtopat
Katılım
8 Mayıs 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar,
Türk Telekom dün itibarıyla evimize altyapı döşedi. Yeni döşediği için kaç Mbps'ye kadar desteklediği altyapı sorgusunda çıkmıyor. Ama tahminen en az 50 Mbps destekler diye düşünüyorum. Evdekiler Türk Telekom bağlatalim internette bir sorun olunca altyapı onların diye daha hızlı ilgilenirler memnun kalmazsak taahhüdü bozarız diyorlar. Ama Türk Telekom'un ne kadar berbat bir firma olduğunu biliyorum ve Turkcell Superonline'ya da NetSpeed düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz bu durumda nelerdir?
 
Merhaba,
Eğer altyapınız Türk Telekom'un kendi FTTH GPON Fiber ağı ise Türk Telekom kullanmanız daha mantıklı olur. 1 Gbps hıza kadar destek verecektir. VDSL altyapı varsa Türknet tarifelerine bir göz atmanızı öneririm. Ama ondan önce şu linkten bir altyapı sorgulaması gerçekleştirin.
 
Merhaba,
Eğer altyapınız Türk Telekom'un kendi FTTH GPON fiber ağı ise Türk Telekom kullanmanız daha mantıklı olur. 1 Gbps hıza kadar destek verecektir. VDSL altyapı varsa TurkNet tarifelerine bir göz atmanızı öneririm. Ama ondan önce şu linkten bir altyapı sorgulaması gerçekleştirin.

Hocam altyapı daha dün bağlandığından herhalde hiçbir sitede gözükmüyor altyapı bilgisi bulunamadı diyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı