C "Cellat"Bey Decapat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 113 7 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar benim AMD'de üst düzey bir görecede çalışan bir arkadaşım var (Türk değil) Onun ile çok samimi bir arkadaş olduğumuz için bana yeni AMD ekran kartını gönderdi, bende onu satsam mı diye düşündüm ama başım belaya girer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2019
Arkadaşlar benim AMD'de üst düzey bir görecede çalışan bir arkadaşım var (Türk değil) Onun ile çok samimi bir arkadaş olduğumuz için bana yeni AMD ekran kartını gönderdi, bende onu satsam mı diye düşündüm ama başım belaya girer mi?
AdLine Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul 7 Nisan 2019 #2 Bana sat.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2019 #3 Sorun olacağını zannetmiyorum. Ayrıca yeni ürünü niye istemiyorsun. Ben darboğaz yaşasam bile kullanırım.
Sorun olacağını zannetmiyorum. Ayrıca yeni ürünü niye istemiyorsun. Ben darboğaz yaşasam bile kullanırım.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 7 Nisan 2019 #4 Bir fotoğrafını filan atın hocam nasıl bir şeymiş görelim.
C "Cellat"Bey Decapat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 113 7 Nisan 2019 #5 Geronix dedi: Sorun olacağını zannetmiyorum. Ayrıca yeni ürünü niye istemiyorsun. Ben darboğaz yaşasam bile kullanırım. Genişletmek için tıkla... Bende şu anda bu karttan daha iyi bir kart var o yüzden kullanmiyorum. Ayrıca isteyen olursa FPS sonuçlarını atabilirim. 16986 dedi: Bir fotoğrafını filan atın hocam nasıl bir şeymiş görelim. Genişletmek için tıkla... Başım belaya girer diye korkuyorum sonuçta kart daha yayınlanmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2019
Geronix dedi: Sorun olacağını zannetmiyorum. Ayrıca yeni ürünü niye istemiyorsun. Ben darboğaz yaşasam bile kullanırım. Genişletmek için tıkla... Bende şu anda bu karttan daha iyi bir kart var o yüzden kullanmiyorum. Ayrıca isteyen olursa FPS sonuçlarını atabilirim. 16986 dedi: Bir fotoğrafını filan atın hocam nasıl bir şeymiş görelim. Genişletmek için tıkla... Başım belaya girer diye korkuyorum sonuçta kart daha yayınlanmadı.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.639 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Nisan 2019 #6 Radeon Navi mi yolladı?
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2019 #7 Silinen üye dedi: Bende şuanda bu karttan daha iyi bir kart var o yüzden kullanmiom Ayrıca isteyen olursa FPS sonuçlarını atabilirim başım belaya girer die korkuyom sonuçta kart daha yayınlanmadı Genişletmek için tıkla... O zaman satmayın başınız belaya girebilir. Ne yolladı onu söyleyin ama. Zaten türk değil anlamaz Ben RX 590 veya Radeon VII bekliyordum. Ayrıca sen GTX 960 kullanıyorsun ve yollanan kart seninkinden kötü? Mümkün değil gibi geldi bana.
Silinen üye dedi: Bende şuanda bu karttan daha iyi bir kart var o yüzden kullanmiom Ayrıca isteyen olursa FPS sonuçlarını atabilirim başım belaya girer die korkuyom sonuçta kart daha yayınlanmadı Genişletmek için tıkla... O zaman satmayın başınız belaya girebilir. Ne yolladı onu söyleyin ama. Zaten türk değil anlamaz Ben RX 590 veya Radeon VII bekliyordum. Ayrıca sen GTX 960 kullanıyorsun ve yollanan kart seninkinden kötü? Mümkün değil gibi geldi bana.
C "Cellat"Bey Decapat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 113 7 Nisan 2019 #8 FalconPolat dedi: Radeon Navi mi yolladı? Genişletmek için tıkla... 7nm Navi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2019
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 677 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #9 Kart resmi olarak yayımlanmadıysa şimdilik bekletin üzerinde gizlilik vardır başınız ağrıya bilir belli olmaz.
Kart resmi olarak yayımlanmadıysa şimdilik bekletin üzerinde gizlilik vardır başınız ağrıya bilir belli olmaz.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2019 #10 Hocam özelden halledersen bir şey olmaz herhalde ama adama ayıp olmaz mı?