"Cellat"Bey
Decapat
Oyun Performansı beklediğim kadar iyi değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin arkadaşının başı belaya girer amd'den birisinin eline geçer veya haberi olursa.7nm Navi
Haklısınız, en iyisi satmamak.Senin arkadaşının başı belaya girer amd'den birisinin eline geçer veya haberi olursa.
Muhtemelen onun sürücüleri aşırı eksiktir şuanda. Yayınlandığı zaman yüksek miktarda petformans kazanır muhtemelen.Oyun Performansı beklediğim kadar iyi deil
Navi, Polaris'in yerine gelicek, yani 500 serisinin.Navi çok pahalı olmayacak mı? Ben Vega 64 yerine gelecek sanıyorum ama.
Ister inan ister inanma yeni PC GPU almıstım bir süre önce RTX 2070."Bende şuanda bu karttan daha iyi bir kart var o yüzden kullanmiom" derken GTX 960'dan mı bahsettin? Ayrıca gram inanasım gelmedi sana.
Sürücüleri onun şuan çöp gibidir. Oyunda FPS anlamında anlamlı bir şey alamaz. Navi mimarisi Polaris ve Vega'dan farklı. Sürücülerin tam olarak olgunlaşması 2020yi bulabilir."Bende şuanda bu karttan daha iyi bir kart var o yüzden kullanmiom" derken GTX 960'dan mı bahsettin? Ayrıca gram inanasım gelmedi sana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.