Yeni anakart, işlemci sonrası sistem siyah ekran veriyor

AytKrZ02

Megapat
Bilgisayarımda anakart RAM ve işlemciyi değiştirdim. Ekran kartı aynı değiştirmeden önce sürücüleri formatladım. Aynı sürücüleri bu anakarta taktım sonra format USB'sine yerleştirdim fakat bootdan USB seçince siyah ekranda kalıyor. BIOS'a giriyor yardım eder misiniz?

Anakart MSI B650M-E Wi-Fi 7800x3D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam BIOS'a girin (del veya F2 tuşlarıyla PC markanıza göre değişir) ve boot order ayarlarını kontrol edin. USB'nin ilk sırada olduğundan emin olun. BIOS'ta CSM ayarını aktif hale getirmeyi deneyin çünkü yeni anakartlar bazen eski sistemlerle uyumsuz olabiliyor. Birdeusb'yi farklı bir portta deneyin, özellikle USB 2.0 portlarında sorun yaşanabilir. Bu da sorunu çözmezse eski anakartın sürücülerinin yeni anakarta uyumsuz olabilir. Hiçbiri sorunu çözmezse format at.

BIOS güncellemesi yapmayı deneyin. Farklı ve düzgün çalıştığına emin olduğunuz iyi bir USB belleğe Windows'u yazdırıp yeniden deneyin. USB bellek dandik ya da sorunlu bir bellek ise o da sorun çıkartabiliyor. Flash'a yazılan sürümde de sıkıntı olabilir. Windows'u Microsoft'un sitesinden indirin ve muhakkak Windows 11 indirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı