Yeni Android Telefonun İkinci El Olup Olmadığını Nasıl Anlarız?

Alp34

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
218
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere yeni bir telefon alıcam ve bu telefonun ikinci el olmasından korkuyorum bunu anlamak için bildiğiniz yöntemler var mı? Şimdiden teşekkürler. (Cihaz Samsung.)
 
Bazı kutular tamamen şeffaf jelatinle kaplıdır, bazılarında da güvenlik bandrolü vardır. En önemlisi güvenlik bandrolü ama, ona bak. Eğerki kesilmiş ise, yanına bile yaklaşma, kesilmemiş ise güvenle alabilirsin :) ( Kredi kartından çektirmeden kontrol et, sonradan görürsen hayatta değiştirttirmezler )
 
Bir ürün kendini teşhir ürünü olup olmadığını belli eder zaten.İlk olarak kutusunda ki jelatinden belli olur,jelatini olmazsa zaten teşhir ürünüdür.İkinci olarak telefonun kabından anlaşılır.iPhone ise telefon arka camından veya metallerinden anlaşılır. Üçüncü olarak pilden anlaşılır.Pili çabucak bitiyorsa teşhirdir.Dördüncü olarak ram kullanımı ve kasmasından anlaşılır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı