Yeni başlayan için sıfır TVS Raider mı yoksa 2.el NS200 mü?

yk1140

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanda motor ehliyetimi alacağım. Arabamı sattığım için motosiklet almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç tecrübem olmadı.

Bu konuda 2 motor arasında kararsız kaldım, sıfır TVS Raider ve 2.el ns200. zorlarsam sıfır NS200 de alabilirim fakat yeni öğrendiğim için vurma düşürme olacağını düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Yeni başlayacağınız için TVS almanızı öneririm. Ama ikinci el güven konusunda sınıfta kalıyor.

Yeni başlayacağınız için TVS almanızı öneririm. Ama ikinci el güven konusunda sınıfta kalıyor.
Anladım TVS rtr 200 mi tavsiye edersiniz yoksa direkt raider 125 mi. Motor konusunda çok bilgim yok o yüzden çok sorun yapamayacağım motordan soğutmayacak bir şey arıyorum.

Anladım TVS rtr 200 mi tavsiye edersiniz yoksa direkt raider 125 mi. Motor konusunda çok bilgim yok o yüzden çok sorun yapamayacağım motordan soğutmayacak bir şey arıyorum.
Benim düşüncem düşük cc almanız çünkü direkt 200 cc ile başlamak bana yanlış geliyor.

Anladım teşekkürler bende arada kalmıştım Raider 125 alacağım o zaman.
Tabii ki bu benim fikrim sen 200cc almak istiyorsan bir şey diyemem. 4 yıldır motosiklet sürüyorum ilk aldığım motor 50CC daha sonra 110CC en son 125CC aldım ve hala onu kullanıyorum. Yüksek CC motora binmek hala nasip olmadı. :)

Tabii ki bu benim fikrim sen 200cc almak istiyorsan bir şey diyemem. 4 yıldır motosiklet sürüyorum ilk aldığım motor 50CC daha sonra 110CC en son 125CC aldım ve hala onu kullanıyorum. Yüksek CC motora binmek hala nasip olmadı. :)
Anladım çok teşekkür ederim hocam, ben hala rtr 200 ve raider 125 arasındayım fakat galiba dediğiniz gibi 125cc alacağım sanırsam

Benim düşüncem düşük CC almanız çünkü direkt 200 CC ile başlamak bana yanlış geliyor.

R25 ile başladım. Hala da sağ salimim. Yurt dışında 600 CC ile başlayan gençler var. 125 CC bizim ülkelerimize özel A1 ehliyet için uydurulmuş motor türü yurt dışında 125CC motor bulamazsınız kolay kolay. 125 CC ile başlamak falan filan hikaye bomboş, piyasası kötü motorları başlangıç diye alıyorlar ellerinde kalıyor vs. Asla tavsiye etmiyorum.

Apache rtr 200 kampanyada 103'e aldık 2 ay önce kardeşime kendisi 12 yaşında. Gayet de kullanıyor. Az yakıyor çok kaçıyor harika bir tek silindir başlangıç motoru. Parça konusunda sıkıntı çekmezsin, kalite konusunda pişman etmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı