Yeni başlayan kişi için ilk motor önerisi

splashenn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, biraz uzun olacak ama aklımda bir şey kalmasın, yeni işe başlayacağım bu hafta nasip olursa kendime bir motor almak istiyorum, bayiler sıfır modellere indirim yapıyor ve 12 ay faizsiz taksitle alabiliyorum, aklımda klasik modeller var Drift L, TVS Raider, NS125 düşünüyorum ama ilk motorum olacak, öncelikle kullanıcısı olan arkadaşlar öneri yaparsa çok mutlu olurum. Son olarak aileyle konuştuk onay verdiler ama işler ciddiye binince ben biraz korkmaya başladım başıma bir şey gelirse kaza yaparsam diye, ehliyetim yok şu anda motordan sonra alacağım. Normal midir?

Ben biraz korkmaya başladım başıma bir şey gelirse kaza yaparsam diye, ehliyetim yok şu anda motordan sonra alacağım. Normal midir?

Öncelikle ehliyetini ve ekipmanını tamamla sonra motor al. Önce motor sonra ekipman ve ehliyet olmaz. Eğitici videolar ve kaza videoları izleyerek trafikteki göz farkındalığını arttırabilirsin fakat en etkilisi zamanla gelişen tecrüben ve pratik yapmandır. Son olarak hız ölümdür a konumundan b konumuna 5dk hızlı gideceğim diye arkanda yıllarca acını çekecek insanlar bırakabilirsin bu yüzden nefsini bastır. TVS Raider ve NS125 güzeldir Drift L almanı tavsiye etmem.

Raider 125 tavsiye ederim fakat NS125 daha iyi. Gerek uzun ömürlüğü olsun gerek parça bulma olsun gerek ABS olması olsun daha iyi.

Bence motor sürmeye scooterla başla. Sonra vitesli motora geçersin.

Raider 125 tavsiye ederim fakat NS125 daha iyi. Gerek uzun ömürlüğü olsun gerek parça bulma olsun gerek ABS olması olsun daha iyi.
1-2 Sene kullanıp ileride yükseltirim diye düşünüyorum bir yandan da 120k kadar bütçem yok raider alacağım gibi duruyor

1-2 Sene kullanıp ileride yükseltirim diye düşünüyorum bir yandan da 120k kadar bütçem yok raider alacağım gibi duruyor
Bence en iyisini yaparsın. Hatta imkanım olsa ben de çok istiyorum Raider almak.

Raider iyidir. Bütçeyi biraz zorlayabiliyorsanız yine TVS'in Apache RTR 200 modeline de bakabilirsiniz, Raider'da ABS yok bunda var o yüzden. Ama Raider da üzmez, ikisi de fiyat performans canavarı motorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…