Yeni başlayan kişi için ilk motor önerisi

splashenn

Decapat
Katılım
7 Ağustos 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, biraz uzun olacak ama aklımda bir şey kalmasın, yeni işe başlayacağım bu hafta nasip olursa kendime bir motor almak istiyorum, bayiler sıfır modellere indirim yapıyor ve 12 ay faizsiz taksitle alabiliyorum, aklımda klasik modeller var Drift L, TVS Raider, NS125 düşünüyorum ama ilk motorum olacak, öncelikle kullanıcısı olan arkadaşlar öneri yaparsa çok mutlu olurum. Son olarak aileyle konuştuk onay verdiler ama işler ciddiye binince ben biraz korkmaya başladım başıma bir şey gelirse kaza yaparsam diye, ehliyetim yok şu anda motordan sonra alacağım. Normal midir?
 
Ben biraz korkmaya başladım başıma bir şey gelirse kaza yaparsam diye, ehliyetim yok şu anda motordan sonra alacağım. Normal midir?

Öncelikle ehliyetini ve ekipmanını tamamla sonra motor al. Önce motor sonra ekipman ve ehliyet olmaz. Eğitici videolar ve kaza videoları izleyerek trafikteki göz farkındalığını arttırabilirsin fakat en etkilisi zamanla gelişen tecrüben ve pratik yapmandır. Son olarak hız ölümdür a konumundan b konumuna 5dk hızlı gideceğim diye arkanda yıllarca acını çekecek insanlar bırakabilirsin bu yüzden nefsini bastır. TVS Raider ve NS125 güzeldir Drift L almanı tavsiye etmem.
 
Raider 125 tavsiye ederim fakat NS125 daha iyi. Gerek uzun ömürlüğü olsun gerek parça bulma olsun gerek ABS olması olsun daha iyi.
 
Raider iyidir. Bütçeyi biraz zorlayabiliyorsanız yine TVS'in Apache RTR 200 modeline de bakabilirsiniz, Raider'da ABS yok bunda var o yüzden. Ama Raider da üzmez, ikisi de fiyat performans canavarı motorlar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı