Merhaba, öncelikle arkadaşınızla oynamak için çete açmanız gerekiyor fakat tek başınıza gerek yok, haritada bu şekilde.
Eki Görüntüle 1595316
Görev yerleri oluyor oralara gidip istediğiniz kadar görev yapabilirsiniz tabii her noktada 1 kez yapabiliyorsunuz farklı noktalara gitmeniz gerekiyor, o görevden kastığınız para ve altınlarla meslek açabiliyorsunuz ben ilk başta bounty hunter mesleğini açmıştım ilk başlarda haritada ki görevlerden bile daha az para veriyordu, tabii yakaladığınız kişilerin değeri arttıkça kazandığınız parada artıyor ama ben sıkıldığım için mesleği bırakıp normal görevlere devam ettim o şekilde silahları ve atlarımı geliştirdim.
Oyun modları ise başka çete üyeleri ile görevler yapıyorsunuz veya normal eğlence amaçlı görevler var mesela saklambaç tarzı mini oyunlar var oralardan da güzel para kazanabilirsiniz.
Görev yapmadan para kasmak istiyorsan balık avlayabilirsin veya hayvanların kürklerini satabilirsin örneğin timsah, geyik vb. veya kasabaya dalıp insanları öldürüp onlardan çıkan mücehverleri de satıp para kazanabilirsin.
Düzenlenme: Görev seçeceğin zaman blood money yazan bölümden seçersen daha yüksek miktarda para ve altın kazanırsın.