Merhaba, ben genelde AC/DC,Iron maiden, Black sabbath, scorpions, dragonforce vb grupları severek dinliyorum ve artık bunları kendim de çalmak istiyorumç bütçem maksimum 3000 TL'dir- tavsiye edebileceğiniz gitar ve amfi var mıdır acaba?
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Bütçenizi biraz aşıyor ama mavi Ibanez ile MG30DFX mükemmel bir ikili yapacaktır, ilk tavsiyelerim onlar.
Yalnız, şimdi fark ettim. Mavi Ibanez'in sapında bir çizik var. Sadece çizikse bir sorun olmaz ama derinse sıkıntı yaratabilir. Buradan net bir şey söylemek mümkün değil, aklınızda bulunsun.
İkisini de sert tonlar için önermem. Superstrat veya Les Paul alınmalı bence. Ama eğer illaki ikisinden birisi alınacaksa Strat sert tonlar için daha iyi. Telecaster gitarlar genelde temiz ritim ve sololar için kullanılır.
İkisini de sert tonlar için önermem. Superstrat veya Les Paul alınmalı bence. Ama eğer illaki ikisinden birisi alınacaksa Strat sert tonlar için daha iyi. Telecaster gitarlar genelde temiz ritim ve sololar için kullanılır.
Dostum yardımın için teşekkür ederim ama gitar daha önce çalmadım yani elime sadece normal gitar aldım daha önce elektro olana elimi sürmemiştim zor olur mu alışması?