Yeni başlayanlara elektro gitar ve amfi önerisi

astroaudd

Hectopat
Merhaba, ben genelde AC/DC,Iron maiden, Black sabbath, scorpions, dragonforce vb grupları severek dinliyorum ve artık bunları kendim de çalmak istiyorumç bütçem maksimum 3000 TL'dir- tavsiye edebileceğiniz gitar ve amfi var mıdır acaba?

@Bora Dere hocam bence bu gitar gayet güzel sizce?
Sert tonlar için çok uygun bir gitar değil. Biraz kullanmıştım, rahat ama bu bütçede daha iyileri bulunabilir. Şu tarz ürünler alınabilir:
Bütçenizi biraz aşıyor ama mavi Ibanez ile MG30DFX mükemmel bir ikili yapacaktır, ilk tavsiyelerim onlar.

Yalnız, şimdi fark ettim. Mavi Ibanez'in sapında bir çizik var. Sadece çizikse bir sorun olmaz ama derinse sıkıntı yaratabilir. Buradan net bir şey söylemek mümkün değil, aklınızda bulunsun.

Hocam bir de bir şey soracaktım telecaster ve strat arasındaki farklar nelerdir ve telecaster ile sert tonlar alabilir miyiz?
İkisini de sert tonlar için önermem. Superstrat veya Les Paul alınmalı bence. Ama eğer illaki ikisinden birisi alınacaksa Strat sert tonlar için daha iyi. Telecaster gitarlar genelde temiz ritim ve sololar için kullanılır.

İkisini de sert tonlar için önermem. Superstrat veya Les Paul alınmalı bence. Ama eğer illaki ikisinden birisi alınacaksa Strat sert tonlar için daha iyi. Telecaster gitarlar genelde temiz ritim ve sololar için kullanılır.
Hocam peki HSH bir stratla sert ton alabilir miyiz?
Videolara baktığımda kulağa gayet sert gelmişti.

Dostum yardımın için teşekkür ederim ama gitar daha önce çalmadım yani elime sadece normal gitar aldım daha önce elektro olana elimi sürmemiştim zor olur mu alışması?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı