Yeni batarya mı almak daha iyi yoksa bataryayı tamir etmek mi?

YouTube'da nejdat delioğlu diye bir dayı var onun videolarını kurcala bulursun laptop bataryasını tamir ediyor içinde ki pilleri değiştiriyor boşuna para vermeyin böyle yapın kurtarırsınız diyordu. Bir dene bence.

YouTube'da nejdat delioğlu diye bir dayı var onun videolarını kurcala bulursun laptop bataryasını tamir ediyor içinde ki pilleri değiştiriyor boşuna para vermeyin böyle yapın kurtarırsınız diyordu. Bir dene bence.

Hocam şimdi pil fiyatına bakınca zaten batarya fiyatı çıkıyor :D işe yaramaz ise piller elimde kalır.

Arkadaş evinde nasıl değiştirecek. Pillere lehim yapma işi pillere zarar verir. Punto makinası lazım. Pillere verecek masrafa hazır batarya alıyor hem. Bulunmayan bataryalar için çözüm olabilir.
Hocam şimdi pil fiyatına bakınca zaten batarya fiyatı çıkıyor :D işe yaramaz ise piller elimde kalır.
Siz satıcıya mesaj atın yeni ise batarya alın. 4 tane iyi pil zaten 100 lira etmekte. Riske girmeyin sıfır alın.

Arkadaş evinde nasıl değiştirecek. Pillere lehim yapma işi pillere zarar verir. Punto makinası lazım. Pillere verecek masrafa hazır batarya alıyor hem. Bulunmayan bataryalar için çözüm olabilir.

Siz satıcıya mesaj atın yeni ise batarya alın. 4 tane iyi pil zaten 100 lira etmekte. Riske girmeyin sıfır alın.

Ben lehim yapılacak diye bir söz kullanmadım orada?

Hocam benim laptopun orijinal bataryasini internette bulamadim. N11 gibi sitelerde 2200MAH'li a+++ kalite bataryalar 120-150TL fiyatlarina mevcut. Sizce güvenlimi, ve alinir mi?
Orjinal batarya 450TL civarlarında ve Türkiye'de bulunmadığı için yan sanayi ürünlerine bakıyorum. Şu iki ürün arasında kaldım. Hp 15-ay103nt Batarya Pil Retro - n11.com
Hp 15-ay103nt, 15-ay104nt Notebook Batarya - Pil (pars Power) - n11.com Sizce hangisini almalıyım? Orjinaline göre daha fazla ısınır veya ömrü daha kısa olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı