Şimdiiii...
İlk olarak hazır PC'lerin ucuza satılmasını daha önce çok çok defa açıkladım. Zaten bu forumdaki herkes de biliyor. O firmalar en adi, en ucuz malları toplu aldıkları için ucuza satıyorlar. Elin firması dediğin ASUS ve hiçbir zaman bir marka PC içinde ASUS kalitesi bulamazsın. ASUS kendi satmadıysa tabi
Ulan g*** zekalı, senin gibi m**lar için PC'nin çalışması yeterlidir. ROG alan adam yarını da düşünür. Senini gibi balık hafızalı değildir. Sen alır 1 sene kullanır çöpe atarsın, o adam alı 5 sene çatır çatır kullanır.
Ya ağır küfür edicem şimdi a**.
"Hayatımda bilgisayarda tek yaptığım şey oyun oynamak o yüzden bu güne kadar bi bok öğrenemedim, o yüzden ikinci sistemimi de topladım" demiyor da bilgili biriyim diyor. Senin bilgini s****** ben.
Ulan lisedeyken garsonluk yaptım. O yüzden kimse bana fakir edebiyatı yapmasın! Akşam CoD atmayı ben de bilirdim. Tatilde deniz girmeyi ben de bilirdim. Aynen öyle kardeşim. Paramız var, alıyoruz. Çalıştık, kazandık! Sen de çalış sen de kazan. Hayat kolay değil CoD bebesi.
Ya bi s***** git ya. Daha Türkçe konuşamıyorsun gelmiş bize ahkam kesiyorsun. 10 yıllık tecrübe ile söylüyorum: s***** git.
Daha ülkede fiyatların neden pahalı olduğundan haberi yok, daha Türkçe konuşamıyor, istisnasız her mesajında ceza almış, gelmiş bize akıl vermeye kalkıyor. HD 5450 ile oyun oynamışmış.
İşte bu yüzden Technopat! Senin gibilerine yer yok burada!
Türkiye bu kafayla işlemci değil işlemci pini bile yapamaz. 22 Orta doğu ülkesinin ortak yanını anladığında neden bu ülkelerin bi bok yapmayacağını belki anlarsın.