Yeni Bilgisayar almadan önce okuyun

• Konuyu başlatan crossinq_over
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 4.148
Şimdiiii...

İlk olarak hazır PC'lerin ucuza satılmasını daha önce çok çok defa açıkladım. Zaten bu forumdaki herkes de biliyor. O firmalar en adi, en ucuz malları toplu aldıkları için ucuza satıyorlar. Elin firması dediğin ASUS ve hiçbir zaman bir marka PC içinde ASUS kalitesi bulamazsın. ASUS kendi satmadıysa tabi :)

Ulan g*** zekalı, senin gibi m**lar için PC'nin çalışması yeterlidir. ROG alan adam yarını da düşünür. Senini gibi balık hafızalı değildir. Sen alır 1 sene kullanır çöpe atarsın, o adam alı 5 sene çatır çatır kullanır.

İlk aldığım bilgisayar hazır dı ve şu an kullandığım da hazır. Bilgili biri olarak ben hazırı tercih ediyorum. Parçaların pahalı olması vergi sistemi evet ama bu vergiden kar etmek için yapılmıyor, önüne geçmek için yapılıyor ama neyse.

Ya ağır küfür edicem şimdi a**. "Hayatımda bilgisayarda tek yaptığım şey oyun oynamak o yüzden bu güne kadar bi bok öğrenemedim, o yüzden ikinci sistemimi de hazır aldım" demiyor da bilgili biriyim diyor. Senin bilgini s****** ben.

Ne yapalım kardeşim?

Bizim durumumuz var alıyoruz. Onların yok bizimde olmasın bu mudur?

Ulan lisedeyken garsonluk yaptım. O yüzden kimse bana fakir edebiyatı yapmasın! Akşam CoD atmayı ben de bilirdim. Tatilde deniz girmeyi ben de bilirdim. Aynen öyle kardeşim. Paramız var, alıyoruz. Çalıştık, kazandık! Sen de çalış sen de kazan. Hayat kolay değil CoD bebesi.

Ya bi s***** git ya. Daha Türkçe konuşamıyorsun gelmiş bize ahkam kesiyorsun. 10 yıllık tecrübe ile söylüyorum: s***** git.

Daha ülkede fiyatların neden pahalı olduğundan haberi yok, daha Türkçe konuşamıyor, istisnasız her mesajında ceza almış, gelmiş bize akıl vermeye kalkıyor. HD 5450 ile oyun oynamışmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte bu yüzden Technopat! Senin gibilerine yer yok burada!

Türkiye bu kafayla işlemci değil işlemci pini bile yapamaz. 22 Orta doğu ülkesinin ortak yanını anladığında neden bu ülkelerin bi bok yapmayacağını belki anlarsın.

Son düzenleme:
Şimdiiii...

İlk olarak hazır PC'lerin ucuza satılmasını daha önce çok çok defa açıkladım. Zaten bu forumdaki herkes de biliyor. O firmalar en adi, en ucuz malları toplu aldıkları için ucuza satıyorlar. Elin firması dediğin ASUS ve hiçbir zaman bir marka PC içinde ASUS kalitesi bulamazsın. ASUS kendi satmadıysa tabi :)

Ulan g*** zekalı, senin gibi m**lar için PC'nin çalışması yeterlidir. ROG alan adam yarını da düşünür. Senini gibi balık hafızalı değildir. Sen alır 1 sene kullanır çöpe atarsın, o adam alı 5 sene çatır çatır kullanır.

Ya ağır küfür edicem şimdi a**. "Hayatımda bilgisayarda tek yaptığım şey oyun oynamak o yüzden bu güne kadar bi bok öğrenemedim, o yüzden ikinci sistemimi de topladım" demiyor da bilgili biriyim diyor. Senin bilgini s****** ben.

Ulan lisedeyken garsonluk yaptım. O yüzden kimse bana fakir edebiyatı yapmasın! Akşam CoD atmayı ben de bilirdim. Tatilde deniz girmeyi ben de bilirdim. Aynen öyle kardeşim. Paramız var, alıyoruz. Çalıştık, kazandık! Sen de çalış sen de kazan. Hayat kolay değil CoD bebesi.

Ya bi s***** git ya. Daha Türkçe konuşamıyorsun gelmiş bize ahkam kesiyorsun. 10 yıllık tecrübe ile söylüyorum: s***** git.

Daha ülkede fiyatların neden pahalı olduğundan haberi yok, daha Türkçe konuşamıyor, istisnasız her mesajında ceza almış, gelmiş bize akıl vermeye kalkıyor. HD 5450 ile oyun oynamışmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte bu yüzden Technopat! Senin gibilerine yer yok burada!

Türkiye bu kafayla işlemci değil işlemci pini bile yapamaz. 22 Orta doğu ülkesinin ortak yanını anladığında neden bu ülkelerin bi bok yapmayacağını belki anlarsın.

Fazla söze gerek yok. +1

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav, biz 1920x1080'de oynamayı seviyorsak seni ne geriyor ? Amacın ne Allah aşkına! Bu kadar amaçsız bi konu olamazdı.

Arkadaşlar işte böyleler,bizim yazdıklarımızı, kendi kullanmakta olduğu ve müthiş sandığı, binlerce para verip iyi bir şey aldım havalarına girdiği bilgisayarını kötülediğini anladığı an değişik bir moda geçiyor. Yediremiyor kendine. Sürekli bir şeylere saldırıyor, yerli malı dedi, vergi dedi, kolaylık dedi vallahi gerisini getiremedim ama siz anladınız. Recep abiyede sonuna kadar hak veriyorum adam kaç yıldır böyleleriyle karşılaşıyor, yani okuyup öğrenmek, doğruları ve gerçekleri bilmek bu kadar kolayken, bilgiye ulaşmak bu kadar kolayken adam okumayanlara doğal olarak, haklı olarak kızıyor abi ne diyeyim... Bak okumamasını anlarım ama bi b** bilmeden biliyormuş gibi konuşması daha bir sinir bozucu.. Ya zaten aklı başında, okuyan bir insanın, ''ben bilgiliyim'' gibisinden idiotic bi laf söylemeyeceğini herkes bilir... Ya ulan sen kimsin ya... Böyleleri işte tam yobaz, tam şakirt... Oyunları Seviyoruz grubunun Facebook'ta üyesi değilse namertim...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı