Yeni bilgisayar görüntü gelmiyor

caglar3535

Centipat
Yeni bir bilgisayar satin aldim B450, ekran kartı (Dragon) vs. parcalar mevcut sorunum su kasanin kablolari taktim ancak görüntu gelmiyor ve klavye mouse çalismiyor, isiklar yanmıyor. RAM'lerin yerlerini tek tek denemesini yaptım BIOS pil çıkarıp 15 dk sonra taktım ve kabloları kontrol ettim. Problemim cözülmedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm kabloları taktığınıza gerçekten eminmisiniz? PSU'nun şalterini açık moduna getirdiniz mi? Bence bir kabloyu eksik takmış olabilirsiniz. Tekrar kontrol edin.

Tamirciye götürürseniz kesinlikle ayrılmayın yanında. PSU'nun arka şalterinin açık olduğundan emin olun. Anakart 24 pin güç girişinin tam oturduğundan emin olun. HDMI kablosunu anakarta değil ekran kartına takın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tek tek adımları takip ederek toplayın.

Anakart güç kablosuna baktınız mı? PSU güç kablosunu kontrol edin, taktığınız üçlü priz arızalı olabilir.

Yardımcı olmak istediginiz icin teşekkürler . Bilgisayari itopyadan aldim ve onlar montaj yaptı
Monitörü hem ekran karti hem onboarda taktim aynı sonuç
İtopya boyle bir hata yapıcağını sanmıyorum anakartta problem olabilirmi?
Anakart BIOS güncel değilse ryxen islemci icin problem çıkarıp ekrana goruntu klavye mouse gibi aksamlara problem çıkarabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…