Yeni bilgisayar ile oynanacak oyunlar

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün bilgisayar aldım ama oyun bulamıyorum. Eski bilgisayarım kötü oyun olduğu için kötü grafikli oyunlar oynuyordum ama yeni güçlü bir bilgisayar alınca bu oyunları oynamak istemiyorum. Daha iyi grafikli oyunlar lazım oyunun gereksinimleri önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, dün bilgisayar aldım ama oyun bulamıyorum. Eski bilgisayarım kötü oyun olduğu için kötü grafikli oyunlar oynuyordum ama yeni güçlü bir bilgisayar alınca bu oyunları oynamak istemiyorum. Daha iyi grafikli oyunlar lazım oyunun gereksinimleri önemli değil.

Hocam sistemin özellikleri ne ona göre oyun önercem.

Hocam sistemin özellikleri ne ona göre oyun önercem.

Hocam arkadaş oyunun gereksinimleri önemli değil demiş. Güçlü zaten.

Hocam istediğiniz oyun türünü söyleyin ona göre yardımcı olalım.

En basidinden GTA 5 hikayesini bitirin, Witcher 3, GoW, RDR, Cyberpunk, AC serisi, CoD serisi, NFS Unbound, FH5 dolu yani oyun. Dying Light metro falan filan katarız bir sürü oyun.

Hocam arkadaş oyunun gereksinimleri önemli değil demiş. Güçlü zaten.

Hocam istediğiniz oyun türünü söyleyin ona göre yardımcı olalım.

O zaman grounded, The Walking Dead Telltale series, Need for Speed Unbound, Resident Evil serisi, generation Zero, Cities: Skylines, 7 Days to Die, Green hell, Hitman serisi, Mafia serisi, Sniper Elite serisi, succubus, Witcher 2-3, World War Z, zombie army 4: Dead war, Dying Light 2 ve metro serisi.

O zaman grounded, The Walking Dead Telltale series, Need for Speed Unbound, Resident Evil serisi, generation Zero, Cities: Skylines, 7 Days to Die, Green hell, Hitman serisi, Mafia serisi, Sniper Elite serisi, succubus, Witcher 2-3, World War Z, zombie army 4: Dead war, Dying Light 2 ve metro serisi.

Bannerlord diyeyim üzerindeki çileği olsun bari.

Dediğiniz şekilde oynamadığınızı varsayarak çok bilinen oyunlardan yazacağım; The Witcher 2-3, RDR 2, God of War, Cyberpunk 2077, Dying Light 1-2, Elden Ring, Sekiro, Kingdom Come Deliverance, The Last of Us, Life is Strange serisi, Metro serisi, Forza Horizon 5, Control, Resident Evil serisi, FF XV, FF VII Remake.. çok fazla var; seçin, beğenin, alın.

resident evil 7-8
evil within 1-2
resident evil 2-3
doom 2016-eternal
wolfenstain the new order
gta 5
rdr2
far cry 5-6
max payne 3
hitman 1-2-3
mafia remake
assassin creed
shadow of mordor
shadow of war
call of duty
battlefield
the last of us
mgs 5
the forest
wither 3
metro exodus
dying light 1-2
fallout
crysis
dead space
calisto protocol
spiderman
god of war
uncharted
thief
dishonored 1-2
days gone
ghostwire tokyo
mount and blade bannerlord
shadow warrior 1-2-3
dirt 5
forza horizon 4-5
cp 2077
watch dogs 1-2
dead stranding
elden ring
control
jedi fallen order
sniper elite 2-3-4-5
alan wake
horizon zero dawn
horizon forbiden west
a way out
a plague tale
back 4 blood
batman arkham knight
destiny 1-2
detroit becoma human
halo infinite
just cause 4
need for speed unbound
tomb raider
layers of fear 1-2
hellblade
the medium
norco
twelve Minutes
backbone
deaths door
ryse son of rome

Seç beğen oyna.

Özellikler nedir? Meraktan sordum. totra_proska'nın attıklarını öneririm ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı