Yeni Bilgisayar İşlemcisi: Apple M1

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Apple M1

Taban frekansı: 3.20 GHz,
Turbo frekansı: Bilinmiyor,
8 Fiziksel ve 8 sanal çekirdeği vardır.

DDR4 ve DDR5 RAM tiplerinin ikisini destekliyor.

(LPDDR4X-4266),
(LPDDR5-5500).

İşlemcinin GPU Frekansı dikkat çekiyor.
Taban hızı 1.80 GHz iken, Turbo'da 3.10 GHz gibi inanılmaz bir frekansa çıkıyor.
8 çekirdekli bir GPU kullanıcıları bekliyor.
Benim 3200G'nin (kafam kadar işlemci) GPU frekansı 1.2 GHz. Çekirdek var mı bilmiyorum.
Bu işlemci bayağı iyi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taban hızı olarak M1 yüksek lakin M1'in Turbo frekansları daha bilinmiyor.
Zaten bir süre daha ıntel işlemcileri kullanmaya devam edeceklerini biliyorum. Daha ilk işlemcileri bile çok yenilikçi.Tüketim değerleri inanılmaz 18 saat video süresi sunuyor yeni macbooklar, iphone 11 pro max 20 saat zaten galiba .

Evet, artık MacBook Air almak için bir sebep.
Onu bilemem.
Zaten bir süre daha ıntel işlemcileri kullanmaya devam edeceklerini biliyorum. Daha ilk işlemcileri bile çok yenilikçi.Tüketim değerleri inanılmaz 18 saat video süresi sunuyor yeni macbooklar, iphone 11 pro max 20 saat zaten galiba .
Normalde Apple düşmanıyım lakin helal olsun demekten başka diyeceğim bir şey yok.

Öyle çok 3B grafik ile uğraşmayacaksan, video fotoğraf editlemek için mükemmel iPad Pro'lar ile bile 8K videoyu rahat editleyebiliyorsun.

Kanka düşünsene oyun dünyası artık Apple kayıyor. Bir de şöyle olur. Oyunlar optimize edilerek gelir yani. Bence olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı