K kayadiye1i Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #1 Selamlar, sistemime Update yaptım. Yeni aldığım anakart SSD falan daha hiçbir işletim sistemi yüklü değil. Windows kurulu flaşı takıyorum ama sürekli BIOS'a atıyor ne yapmalıyım?
Selamlar, sistemime Update yaptım. Yeni aldığım anakart SSD falan daha hiçbir işletim sistemi yüklü değil. Windows kurulu flaşı takıyorum ama sürekli BIOS'a atıyor ne yapmalıyım?
Çözüm Marix 6 Mayıs 2024 Sistemi açma butonuna basıp, sürekli F8'e basın, çıkan menüden UEFI PART 1'i seçin, kurulum başlayacaktır.
Sistemi açma butonuna basıp, sürekli F8'e basın, çıkan menüden UEFI PART 1'i seçin, kurulum başlayacaktır.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.334 Çözümler 951 6 Mayıs 2024 #2 Anakart markası ne? Artı 0 Eksi
KS KS K kayadiye1i Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #3 Marix dedi: Anakart markası ne? Genişletmek için tıkla... Asus Rog Strix B-550F Artı 0 Eksi
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.334 Çözümler 951 6 Mayıs 2024 #4 Sistemi açma butonuna basıp, sürekli F8'e basın, çıkan menüden UEFI PART 1'i seçin, kurulum başlayacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Sistemi açma butonuna basıp, sürekli F8'e basın, çıkan menüden UEFI PART 1'i seçin, kurulum başlayacaktır.
KS KS K kayadiye1i Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #5 Marix dedi: Sistemi açma butonuna basıp, sürekli F8'e basın, çıkan menüden UEFI PART 1'i seçin, kurulum başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kral adamsın ya allah razı olsun, işin gücün rast gitsin tuttuğun altın olsun, adamın dibisinn beee. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Sistemi açma butonuna basıp, sürekli F8'e basın, çıkan menüden UEFI PART 1'i seçin, kurulum başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kral adamsın ya allah razı olsun, işin gücün rast gitsin tuttuğun altın olsun, adamın dibisinn beee.