Yeni bilgisayara eski bilgisayardaki HDD'yi takma

sakulta21

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Eski bilgisayarımda ki HDD'nin fotoğrafını yükledim. Yeni bilgisayardaki anakartım Gigabyte B450M S2H. Acaba taksam bir sıkıntı olur mu uyar mı? Şimdiden teşekkür ederim.

15871125201863415160983528929015.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski harddiskinizin içerisinde sistem kuruluysa format atmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde sistem stabil çalışmayabilir, sürücü sorunları çıkarabilir. Takın deneyin, üzerine sistem kurup birkaç test yapın. Sağlığı da yerindeyse işinizi görecektir.

Bende de aynı anakart var. Dizüstü bilgisayarımdan söktüğüm 2.5 inçlik 5400 RPM harddiski kullanıyorum depolama olarak. Hiçbir sıkıntısı yok.

Eski harddiskinizin içerisinde sistem kuruluysa format atmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde sistem stabil çalışmayabilir, sürücü sorunları çıkarabilir. Takın deneyin, üzerine sistem kurup birkaç test yapın. Sağlığı da yerindeyse işinizi görecektir.

Bende de aynı anakart var. Dizüstü bilgisayarımdan söktüğüm 2.5 inçlik 5400 RPM harddiski kullanıyorum depolama olarak. Hiçbir sıkıntısı yok.
Bende aynı şekilde aynı anakarta harddisk takacağım ilk once format atarsam Windows kurulumu nasıl olucak yeni bilgisyarda?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı