Akort01 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Yeni bilgisayar aldım, neler kurmalıyım?
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.575 Makaleler 3 Çözümler 32 9 Mayıs 2025 #2 Akort01 dedi: Yeni bilgisayar aldım, neler kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kurabilirsin. Oyun performansına vs. bakmak için. Artı 0 Eksi
Akort01 dedi: Yeni bilgisayar aldım, neler kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kurabilirsin. Oyun performansına vs. bakmak için.
ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 240 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #3 İşletim sisteminiz kuruluysa, sürücüleri kurarak kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #4 Bu videoyu izleyebilirsin, gerçekten güzel programlar öneriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AB Download Manager'e de bakabilirsin. IDM'nin alternatifi kullanımı kolay ve ücretsiz. Artı 0 Eksi
Bu videoyu izleyebilirsin, gerçekten güzel programlar öneriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AB Download Manager'e de bakabilirsin. IDM'nin alternatifi kullanımı kolay ve ücretsiz.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.429 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Mayıs 2025 #5 MS Office Adobe Acrobat Reader WinRAR Sürücüler Internet Download Manager(dosyaları hızlı indirmek için) Chrome(Kişiden kişiye değişebilir) Bunlar geldi aklıma ve bunlar bana yetiyor. Artı 0 Eksi
MS Office Adobe Acrobat Reader WinRAR Sürücüler Internet Download Manager(dosyaları hızlı indirmek için) Chrome(Kişiden kişiye değişebilir) Bunlar geldi aklıma ve bunlar bana yetiyor.
KS KS Akort01 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #6 Ekran karti driver ve Windows kurdum sistem zaten freedosttu an hangi driverlari kurmaliyim. @The Tribal Chief Son düzenleme: 9 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Ekran karti driver ve Windows kurdum sistem zaten freedosttu an hangi driverlari kurmaliyim. @The Tribal Chief