S SageMaine Centipat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Soru başlıktadır. Yeni bilgisayar aldık. 7-8 GB USB ile kurulum mu yapacağız, bilen biri yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2022
Soru başlıktadır. Yeni bilgisayar aldık. 7-8 GB USB ile kurulum mu yapacağız, bilen biri yazabilir mi?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T thebigboss Kilopat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 503 Çözümler 3 18 Haziran 2022 #3 Microsoft'un sitesinden Windows 10 ISO Dosyasını indirip. Rufus programı ile USB'ye yazdırıp BIOS'tan yükleyin. Artı 0 Eksi
Microsoft'un sitesinden Windows 10 ISO Dosyasını indirip. Rufus programı ile USB'ye yazdırıp BIOS'tan yükleyin.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 18 Haziran 2022 #4 SageMaine dedi: Soru başlıktadır. Yeni bilgisayar aldık. 7-8 GB USB ile kurulum mu yapacağız, bilen biri yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem aynıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
SageMaine dedi: Soru başlıktadır. Yeni bilgisayar aldık. 7-8 GB USB ile kurulum mu yapacağız, bilen biri yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem aynıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ibrahimkekec Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 18 Haziran 2022 #5 ISO dosyası indirip Rufus programıyla USB'yi format USB'sine çevirebilirsiniz. Ardından boot menüsüyle başlangıç diskini USB yapmak vb. ilerliyor adım. Youtube'ye Rufus ile Win 10 gibi bir şey yazarsanız anlatım videosu çıakcaktır. Artı 0 Eksi
ISO dosyası indirip Rufus programıyla USB'yi format USB'sine çevirebilirsiniz. Ardından boot menüsüyle başlangıç diskini USB yapmak vb. ilerliyor adım. Youtube'ye Rufus ile Win 10 gibi bir şey yazarsanız anlatım videosu çıakcaktır.