Hocam ucuz key isterseniz veririm bir yer fakat çok güvenilir olsun diye istediğiniz bir yer varsa Microsoft'dan alabilirsiniz ucuz key lazımsa söyleyin tekrar.
Sağ olun cevabınız için hem bende yeni bir şey öğrendim güzel cevap.
Hocam ucuz key isterseniz veririm bir yer fakat çok güvenilir olsun diye istediğiniz bir yer varsa Microsoft'dan alabilirsiniz ucuz key lazımsa söyleyin tekrar.
Ayrıca hocam uyarayım aman diyeyim KMS gibi crack programlarla etkinleştirme yapmayın! Bilgisayarınıza zarar verir KMS gibi etkinleştirme yöntemleri ve programları dediğiniz gibi keyle aktifleştirin haberiniz olsun iyi günler.
Ayrıca hocam uyarayım aman diyeyim KMS gibi crack programlarla etkinleştirme yapmayın! Bilgisayarınıza zarar verir KMS gibi etkinleştirme yöntemleri ve programları dediğiniz gibi keyle aktifleştirin haberiniz olsun iyi günler.
Haklısınız hocam ben çok çektim bu KMS virüsünden bir de format atmadan kurtulamıyorsun virüsden yani kurtulursun ama çok zor çünkü direk bilgisayarı bir sunucuya bağlayıp yönetiyor mesela benim Defender'imi devre dışı bırakmışdı açamıyordumda ayrıca çok fazla RAM ve CPU'dan yiyor hiç güvenli bir uygulama değil KMS zaten internette ücretsiz keyler bile bullunuyor en kötü onlarla etkinleştirirsin ne gerek varki KMS gibi programlara fakat Windows 7 isen falan lisans yok 7'ye göre hadi belki kullanırsın ama 10 11 ne alaka hem 10 11 de etkinleştirmeyince ekran kağıdının siyah olması gibi problemlerde yok Windows 7 o etkinleştirme konusunda çok kısıtlayıcı onun dışında KMS yazılımını benim bilgisayarımada bir bilgisayarcı kurmuştu... Keşke hiç kurmasaydı.