Çözüldü Yeni bilgisayara Windows kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dilara_99

Picopat
Daha fazla  
Yeni topladığım kasaya Windows 10 kurulumu yapamıyorum. Format için USB taktığım anda Windows logosu çıkıyor, ekran kapanıyor, mouse ve klavye ışığı sönüyor. Bu şekilde sürekli bir döngüye giriyor ne yaptıysam olmadı.

Çözüm
İşlemci değiştirdim Ryzen 7 3700X'e geçtim Win kurulumunu yaptım sorun çıkmadı. Garantidede mavi ekran vermiş bu sorunum çözüldü. Fakat Win kurduk bütün ayarlarını yaptık yeniden başlattık bir sorun olmadı.

2 saate yakın normal çalıştı az önce yeniden başlattım ve ekrana görüntü gelmiyor. Kasa çalışıyor fakat ekranda görüntü yok klavye mouse çalışmıyor.
Anlayan bir arkadaşım Rufus üzerinden yaptı eski şekilde ve yeni şekildede denedi ikisi de olmadı 2 kere anakart değiştirdim yine olmadı ne yaptıysam olmuyor…

Açık ve kapalı olarak denedim yine aynı sorun.

Anakart hangi modda? AHCI/UEFI/BIOS?
Kullandığınız diskler hangi modda GPT mi? MBR mi?
Bunlara dikkat ederek tekrar formatlayın. USB'niz en az 8GB olmalı. Fat32 ve 4096 Byte yapıp hızlı format yaptıktan sonra Rufus üzerinden dediğim ayarlara bakarak tekrardan yapın.

Ayrıca sisteminizin özelliklerini paylaşabilir misiniz?

Anakart UEFI modda olması lazım yoksa hiçbir şekilde olmuyor ayrıca 1. başlatma seçeneği olarak USB'yi seçmeniz gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u nereden indirdiniz? Belleklerde XMP açık mı? Flash belleği değiştirmeyi denediniz mi? Anakartı değiştirdiğinize göre fazla bir değişken kalmıyor. İşlemci, RAM, flash bellek ve işletim sistemi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…