Yeni Bilgisayarda Mikrofonun Bozuk Gibi Çalışması

DDU'yu nereden indirebilirim acaba? Ve nasıl NVIDIA sürücülerini silerim bu programla?

Ve bir de MSI'in programlarınıda silmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberde her şey anlatılıyor. Dikkatli okuyun, size söylenenlerin dışında bir şey uygulamayın. MSI programları ile şu anlık bir işiniz yok, hepsini silebilirsiniz. Sorun çözüldükten sonra Command Center'ı kursanız yeter zaten. Live Update dursun kaldırmayın onu.

@Yusuf Ensar Ertan konuda anlatılanların aynısını yapmalıyım değil mi? MSI uygulamalarını silmek zorunda mıyım? Ve program kaldır'dan "Realtek HD Audio" kaldırıyorum.

Aşağıdakilerden hangisini seçmeliyim?

@Yusuf Ensar Ertan ilk defa bu işlemi yapacağım. Ve benim indirdiğim programın arayüzü ile konuda ki arayüz farklı. Bu yüzden yardım ederseniz sevinirim.

Normal olarak başlatın. MSI'ları silmek zorundasınız demedim, herhangi bir çakışma olmaması için silin, sonra gerekirse tekrar kurarsınız.
Sizinle özel olarak konuşabileceğim bir yer var mı? Çünkü sorularım var ve ilk bilgisayarım olduğundan bir problemle karşılaşırsam ne yapacağım konusunda çok tedirgin birisiyim.

Türkçe çeviride yanlışlık olmuş sanırım. Solda üçüncü seçenek "Temizledikten sonra kapat" olmalıydı. Onu seçeceksiniz. Sistemde Intel HD Graphics sürücüleri şu an yok değil mi? Eğer varsa ortadaki seçeneği seçin. Nvidia'yı temizlesin, ardından sağ taraftan "Grafik sürücüsünü seçin" yazan yere tıklayın, Intel'i seçin ve soldan üçüncü seçenek ile temizleyip kapatmış olun sistemi. Ekran kartını sökmeyecekseniz bu yaptıklarımızın bir manası yok. Sistemde takılı olursa ekran kartını algılar ve istediğimizi elde edememiş oluruz.

Intel'in sürücüleri yok, eğer "MSI Live Update 6" yüklememişse. Programın sağ tarafından baktım Intel'de gözüküyor ama yüklenmiş mi bilemiyorum. Intel'in sürücü linkini verirseniz çok mutlu olurum. Ben baktım fakat hangisini indireceğimi bilemedim.

Peki ya burada bir seçeneği işaretlemeli miyim?

Aygıt Yöneticisi'nde Görüntü Bağdaştırıcıları sekmesinde Intel yoksa yüklü değildir. Size verdiğim rehberde ne işaretlemeniz gerektiği yazıyor. Okuyun lütfen. Intel'i Live Update ile indirebilirsiniz. Live Update ile sürücü güncellerken üst taraftan otomatik güncelleme'ye basın. Listeden sadece bir tane sürücü seçin, ardından Toplam Yükleme'ye basın. Bu şekilde indirip otomatik kurmuş olacaksınız. Tercihen her sürücü kurulumundan sonra sistemimi yeniden başlatıyorum, size de tavsiye ederim. Dışarıdan bakınca can sıkıcı durabilir. Kimilerine göre gereksiz gelebilir, hiç yeniden başlatmadan üst üste bütün sürücüleri kurarak hiçbir sorunla karşılaşmayabilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…