MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 20 Haziran 2016 #31 Yusuf Ensar Ertan dedi: Kabloları çıkaramadıysanız bile gevşetmiş olabilirsiniz, sistemi açmadan önce kabloların iyice takılı olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Hiç oynatamadım ki. Ama ne olur ne olmaz diyerek kabloları itmiştim. Yusuf Ensar Ertan dedi: Kabloları çıkaramadıysanız bile gevşetmiş olabilirsiniz, sistemi açmadan önce kabloların iyice takılı olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Size bir şey daha sormak istiyorum: Ben güncel BIOS'u indirdiğimde sitede "03.06.2016" tarihi yazıyordu. Ama BIOS'u güncelledikten sonra BIOS ekranında BIOS tarihi "02.06.2016" olarak geçiyor. Yanlış mı yazdılar yoksa bir problem mi var?
Yusuf Ensar Ertan dedi: Kabloları çıkaramadıysanız bile gevşetmiş olabilirsiniz, sistemi açmadan önce kabloların iyice takılı olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Hiç oynatamadım ki. Ama ne olur ne olmaz diyerek kabloları itmiştim. Yusuf Ensar Ertan dedi: Kabloları çıkaramadıysanız bile gevşetmiş olabilirsiniz, sistemi açmadan önce kabloların iyice takılı olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Size bir şey daha sormak istiyorum: Ben güncel BIOS'u indirdiğimde sitede "03.06.2016" tarihi yazıyordu. Ama BIOS'u güncelledikten sonra BIOS ekranında BIOS tarihi "02.06.2016" olarak geçiyor. Yanlış mı yazdılar yoksa bir problem mi var?
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 20 Haziran 2016 #32 Yazım yanlışı olabilir, Live Update BIOS güncellemesi bulmuyorsa sorun yok.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 20 Haziran 2016 #33 Yusuf Ensar Ertan dedi: Yazım yanlışı olabilir, Live Update BIOS güncellemesi bulmuyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Yok bulmuyor.
Yusuf Ensar Ertan dedi: Yazım yanlışı olabilir, Live Update BIOS güncellemesi bulmuyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Yok bulmuyor.