Yeni bilgisayarda "no signal" hatası

Utku45

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün Vatan Bilgisayar'dan bir bilgisayar toplattik ve satın aldım bugün bilgisayarım geldi ancak bilgisayarımı çalıştırdığımda monitöre no signal yazısı geliyordu her şeyi denedim ancak no Signal'den çıkmadı ondan sonra BIOS ekranına giriş yapabildik ancak şu an sadece BIOS ekraninda ve no signal yazan ekranda durabiliyorum satin alırken Windows ile ilgili bir şey söylediler 8000 TL dediler bende hayır dedim bilgisayarda büyük ihtimal Windows kurulu değil bu kurulumu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20240718_155107_092.jpg
    IMG_20240718_155107_092.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba, dün Vatan Bilgisayar'dan bir bilgisayar toplattik ve satın aldım bugün bilgisayarım geldi ancak bilgisayarımı çalıştırdığımda monitöre no signal yazısı geliyordu her şeyi denedim ancak no Signal'den çıkmadı ondan sonra BIOS ekranına giriş yapabildik ancak şu an sadece BIOS ekraninda ve no signal yazan ekranda durabiliyorum satin alırken Windows ile ilgili bir şey söylediler 8000 TL dediler bende hayır dedim bilgisayarda büyük ihtimal Windows kurulu değil bu kurulumu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Kabloyu ekran kartına bağladığına emin misin?

Hocam flash bellek lazı. Windows kurmak için birbe başka bir bilgisayar lazım

Hocam dediğiniz şeylerin hepsine sahibim nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misiniz?
Windows 11 indir yazıp microsoftun sitesine girin daha sonra aşagıda windowsu indirin dilinizi fln seçceksiniz daha sonra tekrar google rufus indir yazıp rufus indirceksiniz

Windows 11 indir yazıp microsoftun sitesine girin daha sonra aşagıda windowsu indirin dilinizi fln seçceksiniz daha sonra tekrar google rufus indir yazıp rufus indirceksiniz
daha sonrasını youtube den bakın derim yanlış yapma ihitmaliniz var

Flasha windows 11 kurulum ve pc ye kurma
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

daha sonrasını youtube den bakın derim yanlış yapma ihitmaliniz var

Flasha windows 11 kurulum ve pc ye kurma
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam çok teşekkürler.

Zaten orada Windows'u pahalıya kurmaları çok gereksiz bende yeni sistem aldım dediler Windows 11 kuracağız 5000TL dediler yok dedim bende flasha Windows indirip 150 TL'ye Windows 11 lisansı alacağım.

Ayni sorundan muzdariptim. Benim sorunum anakartin BIOS unun guncel olmamasiydi. Ben BIOS ekranina bile gelemiyordum. Bilgisayarin power tusuna bastigim zaman butun bilesenler calisiyordu ama anakart uzerindeki DRAM ve CPU isiklari yaniyordu ve No Signal yaziyordu. BIOSa giremedigim icin flash bellek ile BIOSu guncelledim sorunum duzeldi. Sorunun Windowsla alakali degil fikrimce. Anakartin ustundeki USB girislerinin birinin uzerinde BIOS yaziyor internete flash bellek ile BIOS guncellemesi diye aratirsan daha kapsamli sonuclara ulasabilirsin.

Ayni sorundan muzdariptim. Benim sorunum anakartin BIOS unun guncel olmamasiydi. Ben BIOS ekranina bile gelemiyordum. Bilgisayarin Power tusuna bastigim zaman butun bilesenler calisiyordu ama anakart uzerindeki DRAM ve CPU isiklari yaniyordu ve no signal yaziyordu. BIOS'a giremedigim icin flash bellek ile BIOS'u guncelledim sorunum duzeldi. Sorunun Windows'la alakali degil fikrimce. Anakartin ustundeki USB girislerinin birinin uzerinde BIOS yaziyor internete flash bellek ile BIOS guncellemesi diye aratirsan daha kapsamli sonuclara ulasabilirsin.

Sorun o değil bence arkadaşta işletim sistemi kurulu değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı