Yeni bilgisayarda Windows 11 21H2'den 22H2'ye geçmek

• Konuyu başlatan P4L
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 2.977

P4L

Picopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'dan yeni bir bilgisayar toplayacağım. Orada ki abi ben kuracağım dedi kasayı vs. Ve Windows 11 Pro 21H2 kuracağını söyledi bilgisayara. 2 sorum var. 1.si 21H2 nasıldır? 2.si Sanırsam yeni bir sürümü 22H2 mevcut. Bilgisayar elime ulaştıktan sonra 22H2 yani en son sürüme güncelleyebilir miyim? Güncellemeli miyim? Ve bir sıkıntı olur mu? Ve para vermem gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Vatan Bilgisayar'dan yeni bir bilgisayar toplayacağım. Oradaki abi ben kuracağım dedi kasayı vs. ve Windows 11 21H2 kuracağını söyledi bilgisayara. Sanırsam yeni bir sürümü, 22H2 mevcut. Bilgisayar elime ulaştıktan sonra 22H2 yani en son sürüme güncelleyebilir miyim? Ve bir sıkıntı olur mu?

Güncelleyebilirsin sorun olmaz.

Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Windows 11 Pro 21H2 olarak elime gelecek. Normal Windows değilmiş. Bir de ek olarak kendi başıma 21h2'den 22H2'ye güncelleme yaparken kaç lira vermem gerekiyor? Gerekiyor mu?

Normal Windows değil derken herhalde anahtarsız kuracak. Güncellemek ücretsiz, güncellemek gerekmiyor isteğe bağlı.

Normal Windows değil derken herhalde anahtarsız kuracak. Güncellemek ücretsiz.
Normal değil derken Windows 11 değil Windows 11 "Pro" imiş benim alacağım sistem. 21H2 sürümünde gelecekmiş. 22H2'ye güncelleyebilir miyim? Para vs. Ödeyecek miyim ve sorun olur mu demek istedim.

Nasıl güncellenir onu tam bilmiyorum sanırım Windows Update ile. Ancak şunu söyleyeyim, bahsettiğiniz sürümden diğer sürüme güncelleyince bilgisayarım çok çok daha iyi bir hale geldi. Daha fazla hızlandığını hissedebiliyorum, diğer bilgisayarlarda öyle olur mu bilemiyorum benimkisi sonuçta bir laptop.

Ücretsiz güncelleyebilirsiniz.
Bilgisayarda herhangi bir sorun olmaz değil mi hocam tekrardan güncelleme yaptığımda Windows Update ile. Birde Windows Update, Windows'un sitesi mi oluyor? Çünkü orada ki abi güncellemeyi Windows'un sitesinden yapabilirsin dedi de. Yine Windows Update ile aynı şey mi?

Bilgisayarda herhangi bir sorun olmaz değil mi hocam tekrardan güncelleme yaptığımda Windows Update ile. Bir de Windows Update, Windows'un sitesi mi oluyor? Çünkü oradaki abi güncellemeyi Windows'un sitesinden yapabilirsin dedi de. Yine Windows Update ile aynı şey mi?

Sorun olmaz, Windows Update Windows'un kendi hizmeti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı