Yeni bilgisayarda yapılması gerekenler

Windows kurun.
Ekran kartı driverlerini kurun.
OCCT, CrystalDiskMark, Memtest86, aid64, FurMark gibi testler yapabilirsiniz.
Ekran kartı driveları demişsiniz hocam 1 tane değil mi driver başka driverlarda mı var?
Ekran kartı sürücüsünü NVDIA sitesinden değil Asus'un sitesinden indiremem gerekiyor doğru mu anladım?
Hocam chipset, set, ağ güncellemelerini Intel Support Asistant indirsem o yapar mı benim manuel olarak mı yapmam gerekiyor?

Windows 10'daki gereksiz programlar ve servisler neler?

SSD için sürücü mü var ilk kez duydum.
Hayırlı olsun, en iyi önerim dosyalamayı güzel yapman. Benimki karman çorman şu an.
Ne yaptında karman çorman oldu? Benim nasıl yapmamı in önerirsin?

Son düzenleme:
İfadeler: RPM
Hocam chipset, set, ağ güncellemelerini Intel Support asistant indirsem o yapar mı benim manuel olarak mı yapmam gerekiyor?

Windows 10'daki gereksiz programlar ve servisler neler?

SSD için sürücü mü var ilk kez duydum.

Driver and Support asistant her şeyi bulmuyor genelde. Siz elle indirip kurun sürücüleri sonra driver and Support Asistant'ı deneyin.

Fotoğraflar, telefonunuz, geri bildirim, varsayılan olarak gelen oyunlar, arka plan uygulamaları, kullanmadığın varsayılan olarak gelen diğer mağaza uygulamaları vs. Buraya bakın derim.

SSD için Samsung'un Magician isimli programı var. Bu program ile güncelleme bulunduğunda yükleyebilirsiniz.

Ekran kartı sürücüsünü NVIDIA sitesinden değil ASUS'un sitesinden indiremem gerekiyor doğru mu anladım?
NVIDIA’nın sitesinden indirin, ASUS ayrı sürücü yapmıyor ekran kartı için diğer üreticilerde aynı şekilde.

GPU modelini paylaşırsanız link veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…