Yeni binaya internet gelmesi için neler yapılabilir?

MrManstein

Hectopat
Daha fazla  
Çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım arkadaşlar. Biz Mart sonu gibi taşındık yeni bir binaya taşındıktan 1 ay sonra Türk Telekom gelip dolap koydu apartmana sonra kapılara kadar kablo çektiler daha da görünmediler o zamandan beri altyapı sorgulattığım zaman hiçbir şekilde gözükmüyor. Neyse işte A02ğustos başında TurkNet geldi GigaFiber altyapı yaptıklarını söylediler heyecanlandım tabii buradaki her yere döşediler GigaFiber'i 1 2 hafta önce biz hariç her yere geldi bu hizmet. Yani adamlar dolabı koydu bize de ama sorgulattığım zaman altyapı bulunmamaktadır yazıyor önümüzde de bir yeni bina var onda da aynı şekilde. TurkNet'e yazdım kademe kademe açılıyor dediler de yeni binalar hariç her yere geldi yanımızdaki apartmanda arka sokakta bile var yani bu nasıl kademe kademe biz bu yeni binalarda interneti nasıl aktif ediyoruz arkadaşlar ne yapmamız lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başvuru yapıp bekleyin. Veya Türk telekom bünyesinde çalışan bir tanıdığınız var ise çevrenizden birinin tanıdığı biri var ise saha ekiplerinden rica edin. Örneğin sizin sokakta yok ama hemen köşe sokakta var oradaki kutudan interneti çekiyorlar. Mühim olan müşteri olsun saha ekipleri onun bir yolunu bulurlar.

Benzer bir durumu Kablonet ile yaşadım. Bina sistemde gözükmediği için altyapı bile kurmuyolardı. İlçe Genel Müdürlüğüyle iletişime geçin veya bizzat gidin sorununuz çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı