-Yeni bir başlangıç: Havit Gamenote H2002D-

Merhaba. Kulaklıktan dışarı sızan ses ne seviyede belirtir misiniz?

E900 dahi dışarı ses veriyormuş kullanan kişilerin belirtmesine göre.

BM800 mikrofonum var. Kulaklıkla gelen mikrofonu kullanacağımı sanmıyorum.

BM800 biliyorsunuz çevresel sesleri ciddi alan bir mikrofon. Üst seviye mikrofonlar içinde aynı şey geçerli condenser yapısı yüzünden.

Bu sebeple kulaklıktan sızan ses benim için çok önemli.

Kendileriyle iletişime geçeceğim yarın. Kadıköy/İstanbulda galiba yerleri. Gidip kendim alırım büyük bir ihtimalle güzel bir fiyat indirimi yaparlarsa.

Hocam öncelikle sızıntı olduğunu söyleyebilirim yüksek sesle müzik dinlerken. Kulaklığı takmıyorken zaten ses veriyor dışarıya normal olarak. En yüksek seste de sanırım her kulaklık sızıntı yapabilir. Çok yüksek ses ile müzik dinlerken kayıt yaptım. Duyuluyor açıkçası ne yalan söyleyeyim. Kulaklığın ses ayar tuşu ile de sesi artırdım bu arada. Onu kısarsam dışarıya verilen ses azalıyor hatta yok oluyor. Eğer en yüksek seste bile sızıntı istemiyorsanız pek size göre bir kulaklık olmadığını söyleyebilirim.
Evet ses kartı baya eski hocam. Resmini görebilirsiniz incelemeden. Küçücük bir çip. Hatta biraz araştırınca 2008 yılında üretildiği bilgisine ulaştım. Yine de yaşına rağmen beni tatmin etti bu ses kartı.
Vallahi çok büyük ayıp. Alınamasa bile düşüncesi yanlış Her şeye para veriyoruz, kulaklığın neyini gördünüz?
İşte hocam kafama benim. Anladınız siz. Neyse bu düşünceden kurtuldum artık. Bu başlangıç benim için. İleride daha üst düzey kulaklıklara sarabilirim.

Hocam kulaklığı bende yeni aldım, ses seviyesini yükselttiğimde videolarda falan hışırtı sesi gelmeye başlıyor. Sizde böyle bir durum var mı? Bunun çözümü hakkında bilginiz var mı?

Hocam kulaklığı ben de yeni aldım, ses seviyesini yükselttiğimde videolarda falan hışırtı sesi gelmeye başlıyor. Sizde böyle bir durum var mı? Bunun çözümü hakkında bilginiz var mı?
Bende bir hışırtı yok hocam. Dinlediğiniz müzikler veya da ses kartınız ile alakalı olabilir. Ses kartınız nedir?

Bende bir hışırtı yok hocam. Dinlediğiniz müzikler veya da ses kartınız ile alakalı olabilir. Ses kartınız nedir?
Hocam rica etsem discord ya da sizinle detaylı iletişim kurabileceğim bir bağlantı verir misiniz? Aynı videolar ve şarkılar üzerinden sizinle test etmek isterim.

@Technowork Discord kullanmıyorum hocam maalesef. Ben şu videolar ile test etmiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Eğer Realtek ses kartınız varsa incelemede ki gibi yapar mısınız bir ayarları? Ekolayzer kısmından "Canlı" seçeneğini işaretleyin.

Conexant Hd Audio var hocam bende. Konuda rahatsızlık vermemek için herhangi bir yerden iletişim kuramaz mıyız acaba?

@Technowork Hocam bu konuyu tartışma ve sorunları çözmek amaçlı açtım zaten. Acaba mikrofonunuzu duyuyor olabilir misiniz şu an?

Şu kısımda eğer "Mikrofon" kısmı açıksa kapatın bir. Bazen mikrofon açık kalabiliyor. Bu yüzden kendi yaptığınız hışırtıyı duyuyorsunuz. Buraya nasıl geleceğinizi de anlatayım. Görev çubuğundan ses simgesine sağ tıklayıp "ses efekti" yazan yere basın. Sonra bir pencere açılacak. Oradan "kayıttan yürüt" sekmesine gelin. Hoparlörü seçip "özellikler" tuşuna basın. Sonra yine açılan pencereden "düzeyler" kısmına gelin. Mikrofon açıksa kapatın.

Sağ olun hocam bir çok şeyi denedim ama çözemedim. Sizin önerilerinize de bakacağım eve geçtiğim zaman tekrar bilgilendirmek için buraya yazarım.

Sağ olun hocam birçok şeyi denedim ama çözemedim. Sizin önerilerinize de bakacağım eve geçtiğim zaman tekrar bilgilendirmek için buraya yazarım.
Tamamdır hocam. Bu arada laptop kullanıyorsunuz sanırım. Marka modeli nedir? Conexant HD Audio bildiğim kadarıyla vasat bir ses kartı. Bazen Realtek olmasına rağmen eğer sürücü yüklenmediyse Conexant sürücüleri ile çalışıyor bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…