-Yeni bir başlangıç: Havit Gamenote H2002D-

Evet hocam şu markayı kullanıyorum 510-15IKB Laptop Lenovo. Realtek sürücüsüne baktım ama ya ben bulamadım ya da yok. Diğer güncel laptobumda da denedim aynı videolar üzerinden onda da vardı. Sürücü olarak ise onda realtek vardı.

@Technowork Hışırtı derken nasıl bir hışırtı hocam? Ayrıca çoğaltıcı ile mi bağladınız kulaklığı?

Hocam dün kulaklık ve Windows'tan sesi en sona almıştım bu sırada Türkiye maçını izliyordum spiker sesinin arkasından rüzgar sesi gibi bir ses geliyordu. Daha sonra aynı şekilde konuşma ağırlıklı videolar açtım ayarları aynı tutarak arkadaki ses yine vardı. Müzik dinlerken duyamadım bu sesi. Bu konuşma videolarında kulaklıktan sesi biraz düşürüp Windows sesini de %70 civarlarına aldığım zaman bu bahsettiğim sesde azalma oluyordu.

@Technowork O zaman mikrofon açık olabilir hocam. Siz nefes alıp verdikçe mikrofona ses gidiyor. Ki mikrofon açık olduğu için mikrofonun sesini dinliyorsunuz. Yukarıda dediğim ayarları uygulayıp bir daha denemenizi öneriyorum.

Bendeki hoparlör kısmının düzeyler kısmında mikrofon seçeneği yok hocam, bir yerde okuduğum bilgiye göre mikrofon bas seviyesini 0a çektim ama sonuç hala aynı.

@Technowork Telefonda falan aynı şeyi yapıyor mu hocam? Eğer yapıyorsa sorun kulaklık veya da dönüştürücü ile kullanıyorsanız dönüştürücü kaynaklı olabilir. Ya da ses kartınız ile alakalıdır. Ama dediğim gibi bende bir sorun yok. @Apaçi Atcı veyahut @Motionless IN White hocalarım yardımcı olacaktır.

Rica etsem şu videoyu açıp
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dakika 13 den itibaren 1 dakika boyunca windows ve kulaklık seviyesini %100e çekerek dinler misiniz size zahmet.

Hocam bu durum cidden canımı sıktı. Aparatı kullanmıyorum laptop kullandığım için direkt olarak jaka takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…