İlk önce iyi günler arkadaşlar ben yeni bir ekran kartı alıcaktım yeni sistemimle beraber ama galiba gtx800 serisi çıkıyormuş ben gtx800 serisini beklemelimiyim yoksa ben gtx 780'ni almalımıyım. Ekran kartı bütçem 1350 TL'dir.
Bence teknolojide bekle bekle sonu yok. Bence eğer ihtiyacın varsa o dönem alınmalı yeni çıkacak olanlar beklenmemeli. 800 serisi çıkar sonra amd r 300 serisini bekleriz böyle devam eder.
Bence teknolojide bekle bekle sonu yok. Bence eğer ihtiyacın varsa o dönem alınmalı yeni çıkacak olanlar beklenmemeli. 800 serisi çıkar sonra amd r 300 serisini bekleriz böyle devam eder.
Zotoc uzak durulması gereken bir firma, Msi, Evga, Asus,Gigabyte tercih etmeni öneririm. Ayrıca GTX 880'in ilk çıktığında 1500-2000 lira arasında olacağını düşünüyorum. GTX 780 çok güçlü bir kart ve beklemene gerek olmadığını düşünüyorum.
Yine biraz bekle fiyat bandı belli olsun ona göre tercih yaparsın. GTX800 serisi çıkacak ama fiyat konusu muamma. Eğer ekran kartına ihtiyacın varsa acil GTX780 al keyfine bak derim.