Yeni bir Ekran Kartı ne zaman alınmalı ?

Lejyoner.

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İlk önce iyi günler arkadaşlar ben yeni bir ekran kartı alıcaktım yeni sistemimle beraber ama galiba gtx800 serisi çıkıyormuş ben gtx800 serisini beklemelimiyim yoksa ben gtx 780'ni almalımıyım. Ekran kartı bütçem 1350 TL'dir.

Bence teknolojide bekle bekle sonu yok. Bence eğer ihtiyacın varsa o dönem alınmalı yeni çıkacak olanlar beklenmemeli. 800 serisi çıkar sonra amd r 300 serisini bekleriz böyle devam eder.

Şu an alabilirsiniz, seneye 780 yerine 880 çıkar ama kim bilir yeni çıktığında fiyatı ne olur, bir de fiyat düşmesini beklersiniz.

Hepinizin fikrine saygı duyuyorum ama yakında yeni ekran kartı çıkacakken eskisini almak saçma olmaz mı ?

Acelen yoksa bekle kardeşim. Yeni kartlar çıkınca piyasadaki kartların fiyatları az çok düşer diye tahmin ediyorum.

En iyisi beklememek Eee bide Zotac gtx780 amp hakkındaki düşünceleriniz neler ?

En iyisi beklememek Eee bide Zotac gtx780 amp hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Zotoc uzak durulması gereken bir firma, Msi, Evga, Asus,Gigabyte tercih etmeni öneririm. Ayrıca GTX 880'in ilk çıktığında 1500-2000 lira arasında olacağını düşünüyorum. GTX 780 çok güçlü bir kart ve beklemene gerek olmadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…