yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #11 Eğer GTX 770 eski GTX 680'den güçlü ise yeni çıkacak olan GTX 870'de GTX 780'den güçlü olacaktır. Yanlış biliyorsam düzeltin.
Eğer GTX 770 eski GTX 680'den güçlü ise yeni çıkacak olan GTX 870'de GTX 780'den güçlü olacaktır. Yanlış biliyorsam düzeltin.
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #12 yigithancivgin dedi: Eğer GTX 770 eski GTX 680'den güçlü ise yeni çıkacak olan GTX 870'de GTX 780'den güçlü olacaktır. Yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Fakat aralarında çok küçük farklar var. Yeni çıkacak olan seride de bu olacaktır muhtemelen.
yigithancivgin dedi: Eğer GTX 770 eski GTX 680'den güçlü ise yeni çıkacak olan GTX 870'de GTX 780'den güçlü olacaktır. Yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Fakat aralarında çok küçük farklar var. Yeni çıkacak olan seride de bu olacaktır muhtemelen.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #13 AlphaOMG dedi: Fakat aralarında çok küçük farklar var. Yeni çıkacak olan seride de bu olacaktır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu durumda fiyatı uygun olan GTX 770'i beklemek daha akıl karı gibi duruyor.
AlphaOMG dedi: Fakat aralarında çok küçük farklar var. Yeni çıkacak olan seride de bu olacaktır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu durumda fiyatı uygun olan GTX 770'i beklemek daha akıl karı gibi duruyor.
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #14 Benim şahsi düşüncem yeni çıkan teknoloji ürünlerini hemen almamak. Çünkü ilk çıktıklarında fahiş ve anlamsız fiyatlarla piyasaya giriş yapıyor.
Benim şahsi düşüncem yeni çıkan teknoloji ürünlerini hemen almamak. Çünkü ilk çıktıklarında fahiş ve anlamsız fiyatlarla piyasaya giriş yapıyor.
Lejyoner. Megapat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2014 #15 Zotac'i bilgisayar mühendisi bir abiye sordum Zotac benim favorim dedi Zotac'den uzak durulmaz !
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #16 Lejyoner. dedi: Zotac'i bilgisayar mühendisi bir abiye sordum Zotac benim favorim dedi Zotac'den uzak durulmaz ! Genişletmek için tıkla... Peki tamam biz yanlış biliyoruz, kartı al ve tekrar buraya gelip " Kartım çok ısınıyor ne yapmalıyım " diye konu aç.
Lejyoner. dedi: Zotac'i bilgisayar mühendisi bir abiye sordum Zotac benim favorim dedi Zotac'den uzak durulmaz ! Genişletmek için tıkla... Peki tamam biz yanlış biliyoruz, kartı al ve tekrar buraya gelip " Kartım çok ısınıyor ne yapmalıyım " diye konu aç.
Lejyoner. Megapat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2014 #17 Gtx780 çoğu markada 2 fanlı ben zotac'in amp versiyonunu alıcam iyi Çıkarsa ilk sana mesaj atıcam.
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #18 Zotac'ta gayet başarılı ancak nedendir bilinmez tercih edilmiyor.
GamingTR Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #19 Zotac tıpkı iPhone 5C serisi telefonu gibi. Yani biraz gerçekçi değil. Tipi olsun, fanları olsun. Bana oyuncak gibi geliyor. Bence o kadar para verildikten sonra Msi veya Asus alınmalı. Kesinlikle fanboyluk değil.
Zotac tıpkı iPhone 5C serisi telefonu gibi. Yani biraz gerçekçi değil. Tipi olsun, fanları olsun. Bana oyuncak gibi geliyor. Bence o kadar para verildikten sonra Msi veya Asus alınmalı. Kesinlikle fanboyluk değil.
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2014 #20 Beklemenin lüzumu yok zaten beklersen hep daha iyileri çıkacaktır. Teknolojinin hızına yetişmek imkansız .
Beklemenin lüzumu yok zaten beklersen hep daha iyileri çıkacaktır. Teknolojinin hızına yetişmek imkansız .