Yeni bir IPhone'a bilgileri aktarma

emirhaNz1

Decapat
Daha fazla  
Eski iPhone'u Adım Adım Yeni iPhone'a Aktarma arkadaşlar merhaba, Technopat'in bu videosunu izledim benim elimde şu an 64 GB iPhone 11 var ve 10 Kasım günü iPhone 14 ya da iPhone 15 alacağım 128 GB bir modele geçeceğim ve telefon aktarma hakkında yardıma ihtiyacım var. Şu an elimde kullanacağım iPhone 11'i babama vereceğim şimdi bu iş nasıl olacak videoda tam detay vermemiş ama ben fotoğrafları yedekleyemiyorum sürekli fotğraflarda iCloud saklama alanınız doldu yeni fotoğraflarınız yedeklenemiyor diye uyarı var. Bu uyarı varken ben eski telefondaki fotoğrafları eksiksiz bir şekilde yeni telefonuma aktarabilir miyim? Bu birinci sorumdu ikincisi ise videonun sonunda diğer telefonu siliyor ya iCloud da silinir mi yani çünkü babama vereceğim için yeni bir iCloud açacağım da o iş nasıl olacak bilen var mı? Eski telefondaki iCloud yeni telefona geçecek peki sil yapınca eski telefondan iCloud silinip yeni hesap açma yeri gelecek mi?

Telefonları yan yana koyarsanız otomatik olarak aktaracaktır.

Yeni telefonla eski telefonu yan yana getir yeni telefonu ilk açtığında kendisi yapacaktır işlemleri.

Peki ICloud'da fotoğraflar yedeklenmemiş olmasına rağmen bütün fotoğraflar gelir mi iPhone gizli klasördekilerde dahil? Bir de WhatsApp konuşmalar falan hepdi gelir mi?

Tamamdır teşekkürler illa bu işlemi peki yeni alıp açarken yan yanamı koymam gerekiyor daha sonradan olmaz mı? Bir de eski telefona yeni iCloud hesabı açabilir miyim telefonu babama vereceğim çünkü
Eski telefonu ne yapacaksın diye sorar yeni bir iPhone olarak ayarla de. Yeni telefonu kutudan çıkar aç yan yana getir merhaba ekranında. Eski telefonda pop up çıkacak yeni telefonu ayarlamaya başla diye.

Eski telefonu ne yapacaksın diye sorar yeni bir iPhone olarak ayarla de. Yeni telefonu kutudan çıkar aç yan yana getir merhaba ekranında. Eski telefonda pop up çıkacak yeni telefonu ayarlamaya başla diye.

Tamamdır teşekkürler peki bu işlemi MediaMarkt yapar mı? Telefonu oradan alacağım çünkü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı