Yeni bir Nvidia TitanX mi Geliyor ?

Ben bu videoyu çok hoş buldum fakat o ortadaki şeyin ne olduğun anlamadım. Bu ekran kartı Flux Capacitor teknolojisini kullanacakmış yani o ortadaki tuhaf şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kart gelmiyor, Geleceğe Dönüş 2 filminde 21 Ekim 2015 tarihine gidiyorlardı, onu için kendileri ekran kartlarıyla onu anımsatmak istemiş. Flux Capacitor, filmdeki Delorean'ın içindeki zımbırtı. Fark ettiyseniz zaten kart kayboluyor zımbırtı çalıştığında. (y)

Yeni kart gelmiyor, Geleceğe Dönüş 2 filminde 21 Ekim 2015 tarihine gidiyorlardı, onu için kendileri ekran kartlarıyla onu anımsatmak istemiş. Flux Capacitor, filmdeki Delorean'ın içindeki zımbırtı. Fark ettiyseniz zaten kart kayboluyor zımbırtı çalıştığında. (y)
Nvidia facebook sayfasında yeni bir kart geleceği söyleniyordu.

Piyasada şuan oyun amaçlı kullanımı amaçlayan kitle 980 ve Titan X almayı fiyat/performans açısından uygun gormüyor. Yeni çift GPU'lu üst düzey bir kart çıkmasını bekliyorum ben.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı