Yeni bir okula başladım ama okula alışamadım

kosticinfedaisi

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda yeni bir eve taşındım ve evim eski okuluma çok uzaktı. Bu sebepten dolayı her derse geç kalıyordum ve müdür ile aram bozuldu(farklı sebeplerde var).bende bu cuma evime yakın bir okula nakil oldum. Ama yeni okuluma daha ilk günden alışamadım. Bana karşı yaptıkları bir kötülük olmadı şu ana kadar ama her an olabilir gibi, ayrıca her ders aklıma eski okulumla ilgili anılarım geliyor ve ağlıyorum, tavsiyeniz var mı? Mezun olmama bu seneyi saymazsak 1 sene kaldı.

Merhaba, yakın bir zamanda yeni bir eve taşındım ve evim eski okuluma çok uzaktı. Bu sebepten dolayı her derse geç kalıyordum ve müdür ile aram bozuldu(farklı sebeplerde var).bende bu cuma evime yakın bir okula nakil oldum. Ama yeni okuluma daha ilk günden alışamadım. Bana karşı yaptıkları bir kötülük olmadı şu ana kadar ama her an olabilir gibi, ayrıca her ders aklıma eski okulumla ilgili anılarım geliyor ve ağlıyorum, tavsiyeniz var mı? Mezun olmama bu seneyi saymazsak 1 sene kaldı.

Tavsiyem hiç kimseyle muhatap bile olma zaten ne diye kavga çıksın ki, gün gelir alışırsın elemanlar da seni yanına çağırır arkadaş olursunuz zaten ama şu an için hiç sesini soluğunu çıkarma bir ajan gibi davran illaki bir gelişme olacaktır.

öyle yapmaya çalışıcağım bende ama olmuyor derslerede odaklanamıyorum herşey çok yabancı gelmeye başladı
Hocam anlıyorum normal zaten yabancı gelmesi de dediğim gibi daha başlayalı aşırı yeni olmuş zaten. 1 hafta falan geçsin daha iyi hissedersin kendini alışmış olursun.

Bilgiyi sev isteyerek dersleri öğrenmeye çalış. İleride bu bilgiler ekmek puan olacak. Zamanla güvenilir arkadaşların da olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı