ZaferEymen Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 Yeni garantili bisiklet almıştım, bisiklet 6. vitesten 7. vitese geçmiyor. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2025
Yeni garantili bisiklet almıştım, bisiklet 6. vitesten 7. vitese geçmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm DirtyBlue 24 Ağustos 2025 ZaferEymen dedi: En küçük. Genişletmek için tıkla... En küçüğe geçmeye kalkarken ön dişli en büyüktür olması lazım aslında vidalardan ayarlanması lazım aktarıcıda bir yamulma yoksa.
ZaferEymen dedi: En küçük. Genişletmek için tıkla... En küçüğe geçmeye kalkarken ön dişli en büyüktür olması lazım aslında vidalardan ayarlanması lazım aktarıcıda bir yamulma yoksa.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.868 Çözümler 11 24 Ağustos 2025 #2 Arka aktarıcı ayar istiyordur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Arka aktarıcı ayar istiyordur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ZaferEymen Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #3 DirtyBlue dedi: Arka aktarıcı ayar istiyordur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı Artı 0 Eksi
DirtyBlue dedi: Arka aktarıcı ayar istiyordur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.868 Çözümler 11 24 Ağustos 2025 #4 En küçük dişliye mi geçmiyor en büyüğemi. Artı 0 Eksi
KS KS ZaferEymen Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #5 DirtyBlue dedi: En küçük dişliye mi geçmiyor en büyüğemi. Genişletmek için tıkla... En küçük Artı 0 Eksi
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.868 Çözümler 11 24 Ağustos 2025 #6 ZaferEymen dedi: En küçük. Genişletmek için tıkla... En küçüğe geçmeye kalkarken ön dişli en büyüktür olması lazım aslında vidalardan ayarlanması lazım aktarıcıda bir yamulma yoksa. Artı 0 Eksi Çözüm
ZaferEymen dedi: En küçük. Genişletmek için tıkla... En küçüğe geçmeye kalkarken ön dişli en büyüktür olması lazım aslında vidalardan ayarlanması lazım aktarıcıda bir yamulma yoksa.