1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 29 Ocak 2024 #21 ScriptKiddie dedi: Hortlatmış olacağım ama halen yok bu piyasada monitör. Genişletmek için tıkla... Alienware AW3225QF modeline bakmanı öneririm ben. Daha ucuza daha kaliteli. Çıkış yaptı fakat TR'ye ne zaman gelir bilemem.
ScriptKiddie dedi: Hortlatmış olacağım ama halen yok bu piyasada monitör. Genişletmek için tıkla... Alienware AW3225QF modeline bakmanı öneririm ben. Daha ucuza daha kaliteli. Çıkış yaptı fakat TR'ye ne zaman gelir bilemem.
S ScriptKiddie Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #22 111520 dedi: Alienware AW3225QF modeline bakmanı öneririm ben. Daha ucuza daha kaliteli. Çıkış yaptı fakat TR'ye ne zaman gelir bilemem. Genişletmek için tıkla... TR'ye ne zaman gelir meçhul hocam DELL. Daha kaliteli mi bilmiyorum ama gamma sorunları vardı. Update ile fixlendi mi bilmiyorum.
111520 dedi: Alienware AW3225QF modeline bakmanı öneririm ben. Daha ucuza daha kaliteli. Çıkış yaptı fakat TR'ye ne zaman gelir bilemem. Genişletmek için tıkla... TR'ye ne zaman gelir meçhul hocam DELL. Daha kaliteli mi bilmiyorum ama gamma sorunları vardı. Update ile fixlendi mi bilmiyorum.