Flash
Decapat
Selamlar arkadaşlar, bu aralık ayında kapalı beta olarak piyasa sürülmesi planlanan bir MMORPG oyunu var ve bunu sizinle paylaşmak istedim. Oyunun adı Corepunk. LOL tarzı karakterlere yukardan bakılan bir oyun.
Şöyle bir Türkçe tanıtım/inceleme videosu bırakayım: Tuna Pamir adlı kişinin incelemesi
Bir de orijinal oynanış videosunu bırakıyorum: Gameplay/Oynanış
Arkadaşlar eğer ki oyunu beğenir ve oynamak, benim gibi denemek isterseniz beraber girebilir lonca, klan vs. kurabiliriz.
Kapalı betaya giriş yapabilmek için mailinizi kaydetmeniz gereklidir.
Resmi siteden kapalı beta için kayıt olabilirsiniz: Corepunk
Kapalı betaya kaç kişi alacaklar henüz bilinmiyor.
Ellerinde 14 tane dil seçeneği mevcut bunların arasında Türkçe dil seçeneği de mevcut fakat kapalı beta testinde ellerinde ki 14 dilden sadece 5'ini seçeceklerine dair söylentiler var. Ben gene de Türkçe dil desteği gelmesi için geliştiricilere mail attım, artık ne kadar dikkate alırsalar.
Şöyle bir Türkçe tanıtım/inceleme videosu bırakayım: Tuna Pamir adlı kişinin incelemesi
Bir de orijinal oynanış videosunu bırakıyorum: Gameplay/Oynanış
Arkadaşlar eğer ki oyunu beğenir ve oynamak, benim gibi denemek isterseniz beraber girebilir lonca, klan vs. kurabiliriz.
Kapalı betaya giriş yapabilmek için mailinizi kaydetmeniz gereklidir.
Resmi siteden kapalı beta için kayıt olabilirsiniz: Corepunk
Kapalı betaya kaç kişi alacaklar henüz bilinmiyor.
Ellerinde 14 tane dil seçeneği mevcut bunların arasında Türkçe dil seçeneği de mevcut fakat kapalı beta testinde ellerinde ki 14 dilden sadece 5'ini seçeceklerine dair söylentiler var. Ben gene de Türkçe dil desteği gelmesi için geliştiricilere mail attım, artık ne kadar dikkate alırsalar.
Son düzenleyen: Moderatör: