Yeni çıkacak sağlam MMORPG var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Yakın zamanda aralığa kadar falan çıkacak MMORPG var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
WoW'un yeni expansion'ı Dragonflight geliyor. 28 Kasım'da çıkacak.

Bildiğim yepyeni bir MMORPG gelmiyor bu sene ama. Zaten aklı olan bir firma da WoW yeni expansion çıkartırken yeni oyun çıkartmaz.

Bunun dışında eğer proje hala yaşıyorsa 2023 için Ashes of Creation var. Ama ne yalan söyleyeyim, yapımcısına da ekibine de güvenmiyorum. Çok büyük bir proje olacağı iddia ediliyor. Söyledikleri özellikler gerçekten oyunda yer alacaksa 6-7 senedir geliştirilmesi de normal ama pek güven vermiyor şimdiye kadar yaptıkları. Umarım söylendiği gibi çıkabilir. Çünkü olur da çıkarsa, üstelik söyledikleri gibi olursa, fazla bug vs de olmazsa piyasada MMORPG kalmaz başka.

Yakın zamanda aralığa kadar falan çıkacak MMORPG var mi?

Ahh ahh hüzünlendirdin beni :( WoW'a başladım. Aylık 150 TL abonelik parası + patch parası 400 TL sanırım patch 5-6 ay da bir geliyor emin degilim. Aşırı derece para ödüyosun. Bu saçma dedigimde, WoW'cular başlıyor MMORPG oynuyosun ve para vermemek istiyorsun gibi saçma sapan laflar ediyorlar. Ben para vermek isterim ama + basmak icin pet icin kostum icin. Abonelik ücreti nedir? Ve patch geliyor diye neden para ödüyorum ne saçma bir şey :D oyun firması oyunda kalmam icin bölüm açıyor ve ben para ödüyorum... Eğer bulursan buraya yazar mısın bende baslarım :D kitlesi ergen olmayan aklı basında bir oyun varsa katılabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda değil ama Riot'un MMORPG'si çıkacaktı. Sanırım 1-2 yılı var.

Ben de WoW'un yeni paketini bekliyorum.

Sistemim WoW'u kaldırmıyor ne yazık ki. Ayrıyeten öğrenciyim WoWa o kadar para ayıramam kaldırsa bile. Yeni MMORPGleri bekleyeceğiz görüşe göre. Riotunki bi çıksa ah :D Umarım sağlam bir şey yaparlar.

Sistemim WoW'u kaldırmıyor ne yazık ki. Ayrıyeten öğrenciyim WoWa o kadar para ayıramam kaldırsa bile. Yeni MMORPGleri bekleyeceğiz görüşe göre. Riotunki bi çıksa ah :D Umarım sağlam bir şey yaparlar.
Eğer sistem WoW'u kaldırmıyorsa yeni oyunları kaldırması daha zor gibi. Naçizane tavsiyem Albion Online'a bakmanız. Hem oldukça kalabalık, hem oynaması ücretsiz hem de gerçekten open world pvp noktasında belki de en tatmin edici oyunlardan biri. Çünkü ölünce üstünüzdeki tüm eşyalar ya lootlanabilir oluyor ya da belirli bir yüzde ile de çöpe dönüyor.

Ahh ahh hüzünlendirdin beni :( WoW'a başladım. Aylık 150 TL abonelik parası + patch parası 400 TL sanırım patch 5-6 ay da bir geliyor emin degilim. Aşırı derece para ödüyosun. Bu saçma dedigimde, WoW'cular başlıyor MMORPG oynuyosun ve para vermemek istiyorsun gibi saçma sapan laflar ediyorlar. Ben para vermek isterim ama + basmak icin pet icin kostum icin. Abonelik ücreti nedir? Ve patch geliyor diye neden para ödüyorum ne saçma bir şey :D oyun firması oyunda kalmam icin bölüm açıyor ve ben para ödüyorum... Eğer bulursan buraya yazar mısın bende baslarım :D kitlesi ergen olmayan aklı basında bir oyun varsa katılabilirim.
5-6 ayda değil 2-3 yılda bir yeni ek paket çıkıyor. Oyunda kastığınız goldlarla aylık abonelik alabilirsiniz token olarak. KO, BDO gibi oyunlards + basmak yani upgrade için para vermek RNG sistemine giriyor ve birebir pay to win mekaniğinidir. O yüzden WoW'ta böyle şeyler yok. Ayrıca WoW'ta transmog ile istediğiniz kılığa bürünebilirsiniz zaten. Saygılar.

5-6 ayda değil 2-3 yılda bir yeni ek paket çıkıyor. Oyunda kastığınız goldlarla aylık abonelik alabilirsiniz token olarak. KO, BDO gibi oyunlards + basmak yani upgrade için para vermek RNG sistemine giriyor ve birebir pay to win mekaniğinidir. O yüzden WoW'ta böyle şeyler yok. Ayrıca WoW'ta transmog ile istediğiniz kılığa bürünebilirsiniz zaten. Saygılar.
zaten böyle başlanıyor , oyunda altın kasarak ücretsiz hale getirilebilir falan bu kısım en erken 7-8 aylık bir durum yani 7-8 ay oynamadan o gold miktarını kasacak duruma gelemiyoruz.

zaten böyle başlanıyor , oyunda altın kasarak ücretsiz hale getirilebilir falan bu kısım en erken 7-8 aylık bir durum yani 7-8 ay oynamadan o gold miktarını kasacak duruma gelemiyoruz.
Hayır hocam gelebiliyorsunuz. Ben goldla game time alma, yani token'ın açıklandığı ilk ay 10 goldum varken bir aylık gametime kasmıştım. Hem de hiç zorlanmamıştım. Rahat 6 ya da 7 yılı vardır bu olayın. O günden bu yana da hiçbir Blizzard oyununa real para yatırmadım. Ilk olarak Vial of The Sands recipe düşürmüştüm 50-60 saat arkeoloji yapıp. Bir hafta uğraşmıştım. Ama tabii bu da biraz sabır ve istek işi. Oyunda %2 şansla o iksiri yapmanızı öğreten kağıdı belli bir bölgede arkeoloji yaparak çıkarıyorsunuz yani. Şans faktörü de önemli. Sonrasında çicek o bu şu toplayıp içeni istediğinde ejderhaya dönüştürecek iksiri yapıp satıyorsunuz. Gibi gibi. Isteyene çok yol var yani. Blizzard illa paramıza göz dikmiş değil. ^^

Technopat Haberler

Geri
Yukarı