Yeni çıkan Casper Excalibur masaüstü PC alınır mı?

Mertcan KALELİ

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün akşam TV izlerken Casper Excalibur'un reklamı çıktı normalde ben bu PC'yi dizüstü diye biliyordum ama masaüstü modeli çıkmış bu masaüstü PC ile pek bir şey bilmiyorum ama sadece şunları gördüm.

GTX ekran kartı varmış ama ekran kartının tam ismini bilmiyorum sadece GTX ekran kartı yazısını gördüm.
Işıklı fanları vardı.
Ve monitör mouse klavye yanında verilmiyordu sadece kasa ve içindeki RAM ekran kartı vs parçaları veriliyordu siz anladınız işte.

Sizin bu PC ile bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Sizce bu PC alınır mı?

Bu PC ne kadardır?(TL)
RAM ekran kartı vs kaç GB'dir?

İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, dün akşam TV izlerken Casper Excalibur'un reklamı çıktı normalde ben bu PC'yi dizüstü diye biliyordum ama masaüstü modeli çıkmış bu masaüstü PC ile pek bir şey bilmiyorum ama sadece şunları gördüm.

GTX ekran kartı varmış ama ekran kartının tam ismini bilmiyorum sadece GTX ekran kartı yazısını gördüm.
Işıklı fanları vardı.
Ve monitör mouse klavye yanında verilmiyordu sadece kasa ve içindeki RAM ekran kartı vs parçaları veriliyordu siz anladınız işte.

Sizin bu PC ile bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Sizce bu PC alınır mı?

Bu PC ne kadardır?(TL)
RAM ekran kartı vs kaç GB'dir?

İyi akşamlar.

Casper Excalibur bir sürü masaüstü var.
En pahalısı:
En ucuzu:

Bileşenlerinde ne sıkıntıları oluyor ki?

Sistemin içeriği önemli. Fiyatı nedir? Hangi parçalar kullanılmış, güç kaynağı nedir, kasanın durumu ne alemde. Yalnızca isme bakarak sistem alınmaz. Doğru düzgün parçalarla uygun fiyatlı bir sistem yapıldıysa neden alınmasın ama bunlara Amerika'da "Walmart PC" derler genelde.

Berbat bileşenler, yalancı pazarlama, berbat teknik servis ve berbat fiyat performans oranı.

Casper'ın çok kabarık geçmişi var zaten. Alan insanların çoğu ebeveynler. Onları kazıklıyorlar.
Bunlara Amerika'da "Walmart PC" derler genelde.
Walmart'ın PC'leri gibi olsa eyvallah, onun yanından bile geçemez bu Casper çöpleri. Tabii yine çöpü çöple karşılaştırıyoruz.

Casper Excalibur bir sürü masaüstü var.
En pahalısı:
En ucuzu:

O ikinci sistemi ben mi yanlış görüyorum? Neredeyse 7000 TL ama içerisinde RX 550 var? RX 5500 XT yerine yanlış mı yazdılar diyeceğim ama açıklamada bile 550 yazıyor.

Sistemin içeriği önemli. Fiyatı nedir? Hangi parçalar kullanılmış, güç kaynağı nedir, kasanın durumu ne alemde. Yalnızca isme bakarak sistem alınmaz. Doğru düzgün parçalarla uygun fiyatlı bir sistem yapıldıysa neden alınmasın ama bunlara Amerika'da "Walmart PC" derler genelde.

@Bilginm53 Arkadaşın verdiği en pahalı olan nasıl?​

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı