Ben olsaydım bu linklerden MacBook Air'i seçerdim çünkü 13 Inc'lik MacBook Pro'ya göre daha yeni nesil bir işlemci daha hızlı RAM ve daha fazla RAM'i var benim tercihim Air'den yana olurdu.
Hocam amaç profesyonelse, Macbook'u tercih etmeniz iyi de, değilse farklı laptoplara bakmanızı öneririm.
Çünkü 13 inç çok küçük gelir.
Üstüne üslük sadece 256 GB bir SSD ile geliyor ki, bu ne yeterli olur ne de M2 standartında. (Bu kısım yanlış olabilir, SATA SSD koymuşlarsa bakmanızı önermem.)
13 inç rahat kullanılıyor gözü de yormuyor çözünürlükten dolayı. 256 GB'lık SSD'ye Harici SSD takviyesi yapman gerekebilir o kullanımına bağlı. Ayrıca Hafıza Modülleri Anakarta entegre geliyor. Sonradan değiştirme imkanınız yok. Hızı da M2 ayarında.
Duruma göre değişir. Ben 34 inçlik monitorden geçtim. İlk başta çok küçük geldi ama fazlasıyla alıştım. Şimdi monitör devasa geliyor onu kullanamıyorum. Ekranın çözünürlüğü çok yüksek olduğu için doğru ölçeklendirmeyi yaparsanız fazlasıyla güzel oluyor.
Duruma göre değişir. Ben 34 inçlik monitörden geçtim. İlk başta çok küçük geldi ama fazlasıyla alıştım. Şimdi monitör devasa geliyor onu kullanamıyorum. Ekranın çözünürlüğü çok yüksek olduğu için doğru ölçeklendirmeyi yaparsanız fazlasıyla güzel oluyor.
İnternetiniz iyi ise GeForce Now kısmına bakabilirsiniz. Lol tarzı oyunları zaten oynayabiliyorsunuz cihazda ama dayanamam derseniz oyun bilgisayarı alın.