Yeni çıkan sözde "meme"nin saçmalığı

AI işi meme kültürünüde sardı desenize. Ne güzeldi eski meemler.

Hoşuna gitmiyorsa ilgilenmiyorum diyebilirsin.
Gitmiyo hocam ,acayip saçma değerleri eleştirip insanlık dışı şeyleri meme yapmıslar sözde eğer buna gülüp eğlenen varsa sorun kendilerinde ve bu memeleri paylaşanlarda.

Son düzenleme:
Gitmiyor hocam, acayip saçma çünkü çocukları öldürüyor falan filan diye meme yapmıslar sözde eğer buna gülüp eğlenen varsa sorun kendilerinde ve bu memeleri paylaşanlarda.

O kadarını bilmiyorum benim bildiğim kendi aralarında savaşıyorlar sadece.

O kadarını bilmiyorum benim bildiğim kendi aralarında savaşıyorlar sadece.
Hocam bende öyle sanıyordum ama fandom sayfası var her karakterin. Açıklamalarına biraz göz gezdirirseniz demek istediğimi anlarsınız. Zaten ilk fotoğrafı koydum türkçe okursunuz.

Brain rot bunların adı, millet buna gülmüyor. Sadece oradaki absürtlük ve eforsuzluk komik geliyor. Misal Ocak ayında "Mısır'dan mülk satın almak", "Kesilmiş Çene" ve "Rah'in Gözü" popülerdi. Her ay değişiyorlar yani.

Favorim liri larila mıydı neydi. Kaktüs fil.

Gitmiyor hocam, acayip saçma değerleri eleştirip insanlık dışı şeyleri meme yapmıslar sözde eğer buna gülüp eğlenen varsa sorun kendilerinde ve bu memeleri paylaşanlarda.

Abartmaya gerek yok. Her çıkan şeyi bu kadar gündem yapacaksanız işimiz var.

Son düzenleme:
Favorim liri larila mıydı neydi. Kaktüs fil.

Abartmaya gerek yok. Her çıkan şeyi bu kadar gündem yapacaksanız işimiz var.
Normalde yapılan mizaha karışmam beni ilgilendirmez ama bu konu abartı kanka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…