Hocam ciddi manada tüm sosyal medyayı sardı neredeyse. Açıklamaları falan acayip saçma. Üstüne wiki sayfaları da açmışlar bir sürü onlarca.
Gitmiyo hocam ,acayip saçma değerleri eleştirip insanlık dışı şeyleri meme yapmıslar sözde eğer buna gülüp eğlenen varsa sorun kendilerinde ve bu memeleri paylaşanlarda.Hoşuna gitmiyorsa ilgilenmiyorum diyebilirsin.
Gitmiyor hocam, acayip saçma çünkü çocukları öldürüyor falan filan diye meme yapmıslar sözde eğer buna gülüp eğlenen varsa sorun kendilerinde ve bu memeleri paylaşanlarda.
Hocam bende öyle sanıyordum ama fandom sayfası var her karakterin. Açıklamalarına biraz göz gezdirirseniz demek istediğimi anlarsınız. Zaten ilk fotoğrafı koydum türkçe okursunuz.O kadarını bilmiyorum benim bildiğim kendi aralarında savaşıyorlar sadece.
Eki Görüntüle 2457208
Eki Görüntüle 2457216
Son zamanlarda sürekli karşıma çıkan bir tür. Her yerde var. Bu arada bu komik falan değil. Siz ne düşünüyorsunuz? 3 posttan biri bu yapay zekaların saçmalığı yani komple tüm Instagram'yı sardı.
Gitmiyor hocam, acayip saçma değerleri eleştirip insanlık dışı şeyleri meme yapmıslar sözde eğer buna gülüp eğlenen varsa sorun kendilerinde ve bu memeleri paylaşanlarda.
Normalde yapılan mizaha karışmam beni ilgilendirmez ama bu konu abartı kanka.Favorim liri larila mıydı neydi. Kaktüs fil.
Abartmaya gerek yok. Her çıkan şeyi bu kadar gündem yapacaksanız işimiz var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.