Yeni CS:GO frag videom

Makaleler
4
Arkadaşlar yeni CS:GO Fragmovie'si hazırladım. Daha önce de 2 tane hazırlamıştım. Nasıl olmuş?
Fragmovie:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Lyrinx özellikle sizin yorumlarınız çok önemli hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emoji kullanmamn daha iyi olur ve kaş atıp renk ayarı yada lut eklersen daha iyi olur. Biraz daha kısa yapabilirsin genellikle baktığın zaman 1 dakika gibi sürelerde oluyor ritimi daha iyi tuutabilirsin bu sayede. Fontlar için DaFont sitesini ziyaret etmeni öneririm.

"Bu videoları çekerken kenarda kesin Athlon 3000G ağlıyordu." diyebilirim ama kanıtlayamam.
30 FPS falan vermiştir.
İntel fanboyu kardeş, 720P'de yüksek kalite 60 FPS kayıtta 70'in altına düşmedi FPS. Arkada Spotify falan da açıktı. Kanalda testi var istersen izleyebilirsin. Ben oyundayken normal bir şekilde 150 FPS civarı veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…