Yeni CS:GO frag videom

Sangal hocam. Kendi takım müzikleri.
Sangal'ı biliyor musunuz? Şu an Türkiye'deki sayılı CS e-spor takımları arasında. Zaten 1 tane daha var, 2 tane var sadece. CS bitti Türkiye'de :(.

CS tarzım değil.
Durmadan ölüyorum, doğuyorum yani hoş olmuyor.
Zaten hiç oynamadım CS, çakma oyunlarından anladık nasıl bir şey olduğunu.
Oynar mıyım oynarım ama o kadar deli gibi oynamam bıkarım hemen.
Tahminim bu yönde.

CS tarzım değil.
Durmadan ölüyorum, doğuyorum yani hoş olmuyor.
Zaten hiç oynamadım CS, çakma oyunlarından anladık nasıl bir şey olduğunu.
Oynar mıyım oynarım ama o kadar deli gibi oynamam bıkarım hemen.
Hocam flaş smoke kullanın. Arkadaşlarla girin. Bağımlısı oldum artık. Bırakamıyorum ben. Bu arada sadece adam vurma oyunu değil, strateji aim'den kat kat daha önemli.

Strateji aim'den kat kat daha önemli.

Katılmıyorum. CS'de aim olmazsa olmaz. Çünkü oyunun mekanikleri buna el vermiyor. Mesela Rainbow Six: Siege'de olur. Çünkü haritadaki duvarları, yerleri, eşyaları kırarak çok güzel pozisyonlar elde edebiliyorsunuz. Nişan alma, yere yatma ve sağa sola yatma da olunca pozisyon ve strateji aimden daha güçlü bir etken haline geliyor. Ama CS'de böyle bir şey yok. Aimi iyi olmayan, CS'de çok zorluk çeker.

Katılmıyorum. CS'de aim olmazsa olmaz. Çünkü oyunun mekanikleri buna el vermiyor. Mesela Rainbow Six: Siege'de olur. Çünkü haritadaki duvarları, yerleri, eşyaları kırarak çok güzel pozisyonlar elde edebiliyorsunuz. Nişan alma, yere yatma ve sağa sola yatma da olunca pozisyon ve strateji aimden daha güçlü bir etken haline geliyor. Ama CS'de böyle bir şey yok. Aimi iyi olmayan, CS'de çok zorluk çeker.
Aim'i iyi olmayan tabi ki de zorluk çeker. Ama map bilgisi olmayan, strateji yapmadan smoke olmadan flaş olmadan dalanı da hemen indirirler. Katılıyorum, en çok aim isteyen rekabetçi oyun CS'dir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı