Yeni CS:GO frag videom

Hocam sinematik frag movielerin çoğunda yürüme, zıplama gibi şeyler çok olur.
Beat ritim gibi bir şey mi? Aslında çok mantıklı, ajanlarda da hayvan gibi göstermeme gerek kalmaz.
Telif yok değil mi bunlarda?
Evet bende yapmıştım telif filan yemedim.

Ya, bak hele. Dur hele sen.
Babasının parasıyla aldığı 240 HZ monitörde Global olan FPL oyuncusu beni eleştiriyor. Kusura bakma kardeşim, bütçem yok benim bu videolar için, sen yap sen de görelim.

Beat ritim gibi bir şey mi? Aslında çok mantıklı, ajanlarda da hayvan gibi göstermeme gerek kalmaz.
Telif yok değil mi bunlarda?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu kullan hocam.
Benden 3000G'ye gelsin.
Delisin sen deli... Hayalim onla 5 GHz hızlara ulaşmak.

Stoklar yeniden gelmişken alın derim hocam.

Ya, bak hele. Dur hele sen.
Babasının parasıyla aldığı 240 HZ monitörde Global olan FPL oyuncusu beni eleştiriyor. Kusura bakma kardeşim, bütçem yok benim bu videolar için, sen yap sen de görelim.
GT730
Pentium G3258
8 GB RAM
Sistem özelliklerim böyle. Kendim aldım. Yapıcı eleştiri gelince niye ağlıyorsun? Hahahahaha illa berbat deyip geçelim mi?

GT730
Pentium G3258
8 GB RAM
Sistem özelliklerim böyle. Kendim aldım. Yapıcı eleştiri gelince niye ağlıyorsun? Hahahahaha illa berbat deyip geçelim mi?
Hahaha, rank ne kardeş? Vuruşların benzerini yapsana bi, ama ne olur rekabetçide yap, arkadaşlarınla yapma. Olsun, arkadaşlarınla yapsan bile ilk denemede yapamayacaksın. Nuke'deki one taplar ile başlayabilirsin.
Aa, dur unuttum. Sen Dust 2 ve Mirage dışında oynamıyordun değil mi?

Hocam aynı sistemle olmazsa anlamı olmaz.
İkinizde de aynı sistem olacak vs. atacaksınız.
Bu olay için internet kafe şart.

@Lyrinx özellikle sizin yorumlarınız çok önemli hocam.
Kusura bakma, ceza yediğim için çok geç yazıyorum hatırlarsın o konuyu.

İntro uzun olmuş, 15-20 saniye tutman daha iyi olur bence. Tıpkı ilk videodaki gibi, ayriyeten bazı yerlerde adamı öldürdüğün zaman gelen zoomlama efekti güzel olmuş. Ancak biraz daha yavaş olsa iyi olurdu.

Ama şu ana kadar hiçbir editin ilk yaptığın video kadar güzel olamadı, şarkı ve edit çok iyiydi.

Dikkate alacağım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…